Minecraft Java mod nasıl yüklenir?

didar.didar2

Centipat
Ben MC'yi Launcher'den oynuyorum. Bildigim kadariyla mod kurmak icin appdata Minecraft klasorune mods klasoru acip modu o klasore atmaliyim. Onu yaptim Forge yide yukledim ama Forge'yi yuklerken erer veriyor. Yani Forge'siz nasıl mod yukleyebilirim? Minecraft surumum 1.16.5 Java Edition.

Son düzenleyen: Moderatör:

Forge'siz (fabric hariç) mod yükleyemezsiniz ama fabric mod kurabilirsiniz. Forge 1.16.5'te verilen hatayı atarsan yardımcı olabilirim.

Forge'siz (fabric hariç) mod yükleyemezsiniz ama fabric mod kurabilirsiniz. Forge 1.16.5'te verilen hatayı atarsan yardımcı olabilirim.

Forge indirmeden kaynakli error veriyoe soyle diyor these libraries failed to download try again. Bunun cozumleinede baktım Java'yi gunceledim sildim tekrar yukledim VPN kulandim olmadi.

Forge indirmeden kaynakli error veriyoe soyle diyor these libraries failed to download try again. Bunun cozumleinede baktım Java'yi gunceledim sildim tekrar yukledim VPN kulandim olmadi.

Yüklediğiniz modların APU veya onları çalıştırmak için kütüphanesi oluyor. Forge'nin sitesinden modu seçtikten sonra relation kısmına basarak oradan diğer bğlantılarını görebilirsiniz. Bazen modların sahipleri 10 tane boş mod koyuyor kafanız karışabilir, oyuna açarken verilen hatada istenen modları yükleyin. Modlarınızın girdiğiniz sürümle aynı olduğundan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…