Minecraft java online çalışmıyor

AlyuNoyan

Centipat
Daha fazla  
Geçen gün arkadaşlarımla oynamak için Minecraft aldım fakat nedensizce online'a giremiyorum ve "çok oyunculu oyun kapalı" diyor. İlk başta 18 yaş sorunu var zannettim fakat 18 yaşından büyük gösterecek bir tarih girmişim. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Yardım ederseniz sevinirim.

Geçen gün arkadaşlarımla oynamak için Minecraft aldım fakat nedensizce Online'a giremiyorum ve "çok oyunculu oyun kapalı" diyor. İlk başta 18 yaş sorunu var zannettim fakat 18 yaşından büyük gösterecek bir tarih girmişim. Bu sorunu nasıl çözeceğim?

Sürüm değiştirmeyi denedin mi sürüm değiştirmeyi dene bir olmaz ise söyle iyi akşamlar.

Sürüm değiştirmeyi denedin mi sürüm değiştirmeyi dene bir olmaz ise söyle iyi akşamlar.
1.21.3 ve 1.21.1 i indirmiştim ikisinde de aynı sorun var

Microsoft Family ile ilgili bir ayar olabilir mi?

Sorunu cözdüm 1.16.5 i indirdim ve bu sefer girebiliyorum ama dediğin gibi 1.21.1 ve 1.21.3 de sorun devam ediyor bunu nasıl çözebilirim?

1.21.3 ve 1.21.1'i indirmiştim ikisinde de aynı sorun var.

Microsoft family ile ilgili bir ayar olabilir mi?

Sorunu cözdüm 1.16.5'i indirdim ve bu sefer girebiliyorum ama dediğin gibi 1.21.1 ve 1.21.3 de sorun devam ediyor bunu nasıl çözebilirim?

Ben normalde her sürüm değiştirdiğimde tekrar çıkıyor o yazı sen o sürümlere girerken öyle kaydettiğin için öyledir büyük ihtimalle oyunun bilgisayarındaki kodlarından bulacan ya da farklı bir sürüm indirecen tekrar anladığım kadarıyla 1.21.2 indirmemişsin istersen onu indir sunucunuz falan varsa Aternos'ta eklentilere viaversion kurarsın bu eklenti her sürümden girebilmenizi sağlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı