gmaschine Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 GP ile Xbox uygulaması üzerinden Bedrock & Java Edition'u ve Launcher'ı vs yükledim ama Luancher'dan Java Edition'u açmaya çalışınca bu hata ile karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim?
GP ile Xbox uygulaması üzerinden Bedrock & Java Edition'u ve Launcher'ı vs yükledim ama Luancher'dan Java Edition'u açmaya çalışınca bu hata ile karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim?
KS KS gmaschine Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3 556459 dedi: Java kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Java'dan kastınız Minecraft Java Edition mı yoksa Java programı mı? Düzenleme:Java'yı kendi sitesinden kurdum ancak sonuç hala aynı. Son düzenleme: 2 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
556459 dedi: Java kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Java'dan kastınız Minecraft Java Edition mı yoksa Java programı mı? Düzenleme:Java'yı kendi sitesinden kurdum ancak sonuç hala aynı.
5 556459 Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 178 2 Kasım 2022 #4 Hocam appdata içindeki .minecraft klasörünü silip tekrar deneyebilir misiniz? Bağlantısal bir sorun var gibi görünüyor, gerekli dosyaları anti-virüs veya farklı bir program engelliyor gibi, kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam appdata içindeki .minecraft klasörünü silip tekrar deneyebilir misiniz? Bağlantısal bir sorun var gibi görünüyor, gerekli dosyaları anti-virüs veya farklı bir program engelliyor gibi, kontrol edebilir misiniz?
1 1EEDD1 Decapat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 113 31 Ocak 2023 #5 gmaschine dedi: Hocam Java'dan kastınız Minecraft Java Edition mı yoksa Java programı mı? Düzenleme: Java'yı kendi sitesinden kurdum ancak sonuç hala aynı. Genişletmek için tıkla... Çözdün mü sorunu? Artı 0 Eksi
gmaschine dedi: Hocam Java'dan kastınız Minecraft Java Edition mı yoksa Java programı mı? Düzenleme: Java'yı kendi sitesinden kurdum ancak sonuç hala aynı. Genişletmek için tıkla... Çözdün mü sorunu?
KS KS gmaschine Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #6 1EEDD1 dedi: Çözdün mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef yukarda yazılan çözümde dahil onlarca çözüm denedim olmadı.2-3 kez silip tekrar yükledim olmadı,bedrock'tan devam ediyorum mecburen Artı 0 Eksi
1EEDD1 dedi: Çözdün mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef yukarda yazılan çözümde dahil onlarca çözüm denedim olmadı.2-3 kez silip tekrar yükledim olmadı,bedrock'tan devam ediyorum mecburen