Minecraft Java plugin eklentisi virüslü mü?

arda51arda

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat üyeleri, Minecraft'daki sunucularda bulunan eklentilerden biri elimde ancak içinde virüs var mıdır bilemiyorum. Çünkü eklenti obflenmiş kodları şifrelenmiş. Bu şifrelenmiş kodları deşifre edebilecek bir işinde usta arkadaş yardım edebilir mi?
Dosya Link

Boostrap dosyası. Minecraft'ın çalışması için gereken dosyalardan birisi şüphelenmenize gerek yok.

Boostrap dosyası. Minecraft'ın çalışması için gereken dosyalardan birisi şüphelenmenize gerek yok.

Hayır dostum bu verdiğim Bootstrap dosyası SonOyuncu Minecraft Launcher adında bir editlenmiş Client'in kopyalanmış hali içine bakarsan anlarsın normal Minecraft'ta ait değil.

Hayır dostum bu verdiğim Bootstrap dosyası SonOyuncu Minecraft Launcher adında bir editlenmiş Client'in kopyalanmış hali içine bakarsan anlarsın normal Minecraft'ta ait değil.

VirusTotal'de neden aratmadın peki?

Nereden uydurduğunuzu gerçekten bilmiyorum. Ama virüslü olsun olmasın RAR içinde değilse ve RAR şifreliyse gözükmez sadece.
Dostum ben sadece deobf(plugini deşifre edebilecek) kişilerden yardım istedim ve pluginin deşifre halini istedim.

Dostum ben sadece deobf(plugini deşifre edebilecek) kişilerden yardım istedim ve pluginin deşifre halini istedim.

O plugin falan değil. Bir jar dosyası. Virüslü falan değil içiniz rahat etmiyorsa silmek zor olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…