Minecraft Java RTX 4060'da bile düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
RTX 4060'lı sistemimde War Thunder gibi bir oyunu maksimum grafik ayarının üstü olan film grafik ayarında bile +200 FPS oynarken Minecraft gibi bir oyun nasıl olur da kasabilir? Duyduğum kadarıyla Minecraft Java CPU üzerinden çalışıyormuş ancak bunu düzeltmenin NVIDIA Panel ile bir yolu varmış.
Bunu nasıl yapacağım veya asıl yolu bu değil mi? Şimdiden gelecek cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin dediğiniz anladığım kadarıyla ayrı ekran kartı olan işlemcilerde oluyor sizin işlemcinizde yok.
Belki de FPS sabittir, ya da sodium veya OptiFine ile deneyin.

RTX 4060'lı sistemimde War Thunder gibi bir oyunu maksimum grafik ayarının üstü olan film grafik ayarında bile +200 FPS oynarken Minecraft gibi bir oyun nasıl olur da kasabilir? Duyduğum kadarıyla Minecraft Java CPU üzerinden çalışıyormuş ancak bunu düzeltmenin NVIDIA panel ile bir yolu varmış.
Bunu nasıl yapacağım veya asıl yolu bu değil mi? Şimdiden gelecek cevaplar için teşekkürler.

Hocam rica etsem oyunda F3 basıp SS atabilir misiniz?

Hocam rica etsem oyunda F3 basıp SS atabilir misiniz?
Çekitğim SS'leri bulamıyorum screenshots klasöründe yoklar.
Normal yolla SS alınmıyor zaten hemen pause ekranına atıyor.

Sizin dediğiniz anladığım kadarıyla ayrı ekran kartı olan işlemcilerde oluyor sizin işlemcinizde yok.
Belki de FPS sabittir, ya da sodium veya OptiFine ile deneyin.
FPS sabite değil maks 60 FPS görüp düşüyor gidip V-Sync ayarlarına baktım maks FPS sınırsız yazıyor.

Son düzenleme:
RTX 4060'lı sistemimde War Thunder gibi bir oyunu maksimum grafik ayarının üstü olan film grafik ayarında bile +200 FPS oynarken Minecraft gibi bir oyun nasıl olur da kasabilir? Duyduğum kadarıyla Minecraft Java CPU üzerinden çalışıyormuş ancak bunu düzeltmenin NVIDIA Panel ile bir yolu varmış.
masaüstümüsün yoksa laptopmu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı