Minecraft Java server için TP-Link modemde nasıl port açılır?

FARUK41TR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G770 1TB SSD 16GB RAM İNTEL CORE İ7 12. NESİL RTX 3050 144 HZ WİNDOWS 11 Home Single Languange
Minecraft serveri kurdum arkadaşım da gelsin diye port açacağım arayüzden ama port yönlendirme yok. Diğer türlü zaten arkadaşım bizim evin Wi-Fi'sine bağlanamaz. Aynı Wi-Fi ağında oynardık. Modem arayüzüm çok farklı TP-Link arayüzü.

Hocam aranızda 2 kişi oynamak istiyorsanız Aternos veya Essential kullansanız çok daha rahat olur.

Statik IP almanız lazım. Eğer almak istemiyorsanız eski nesil Hamachi kurup ikinizide aynı ağda gösterip oynayabilirsiniz veya Essential mod.

Hocam aranızda 2 kişi oynamak istiyorsanız Aternos veya Essential kullansanız çok daha rahat olur.
aternos ram arttırılmıyor aşırı fazla sıra var böyle daha iyi gibi

aternos ram arttırılmıyor aşırı fazla sıra var böyle daha iyi gibi
Statik IP'nizin olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen CGNAT sistemiyle internete çıktığınız için port açamıyorsunuz.

Statik IP almanıza gerek yok. Almak istemiyorsanız en rahatı Hamachi kullanmak. Alternatif olarak ngrok da deneyebilirsiniz; bu işten anlayan biriyseniz çok da zor değil.

Sıkıntı o değil arayüzüm çok farklı ayrıca sunucuyu kendi internet ağımda açmaya kadar her şeyi yapabildim port yönlendirmede takıldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…