Çözüldü Minecraft Java shader kötü görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pekemindeğilim

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft Java 1.21.8 sürümünde OptiFine kurup shader dosyasını shaderlar klasörüne atıyorum, seçiyorum ama ekranda değişik hareketler oluyor, bulutlar gökyüzü su her şey değişik gözüküyor, nasıl çözülebilir acaba? İnternette buna benzer bir sorun bulamadım. Ayrıca birkaç tane popüler shaderların hepsinde aynı hata var.

Ekran Görüntüsü (4).png

Ekran Görüntüsü (6).png

Çözüm
Hocam shader ismi ne? Çünkü ben de eskiden böyle bir hata yaşamıştım dosyalardan düzeltmiştim. Sanırım benim sorun yaşadığım shader ismi chocapic13 ya da seus olabilir.

Belli bir shader da değil hocam sorun, her shader'ı deniyorum ama hepsinde böyle bozulma oluyor, denize bakıp kamerayı yukarı aşa yaptıkça deniz de bozuluyor gökyüzü de.

Arkadaşlar OptiFine yerine ırıs shaders kullandım cillop gibi çalışıyor.
Hocam her şey son sürüm diye gözüküyor ayrıca shader dosyaları direkt olarak CurseForge'dan indirdim, hatalı değildir herhalde.

Hocam shader ismi ne? Çünkü ben de eskiden böyle bir hata yaşamıştım dosyalardan düzeltmiştim. Sanırım benim sorun yaşadığım shader ismi chocapic13 ya da seus olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Belli bir shader da değil hocam sorun, her shader'ı deniyorum ama hepsinde böyle bozulma oluyor, denize bakıp kamerayı yukarı aşa yaptıkça deniz de bozuluyor gökyüzü de.

Arkadaşlar OptiFine yerine ırıs shaders kullandım cillop gibi çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı