Minecraft Java sürümünde tek seferde ağaç nasıl kırılır?

yaşar yiğit

Hectopat
Daha fazla  
Orijinal Minecraft Java kullanıyorum OptiFine ile. Tek blokla bütün ağacın kırılmasını istiyorum. Efekte falan gerek yok. Bunun kaynak paketi olanı var mı yoksa da kurulumu konusunda yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki arkadaşlara bakma dostum mod olmadan gayet mümkün. İnternette "TreeCapitator 1.20.1 datapack" diye arat sürüm kısmını kafana göre ayarlarsın hangi sürümde oynayacaksan. İndirince zip halinde ise dosyaya çıkart. %appdata% > .minecraft > saves kısmına gel datapacki yükleyeceğin çoktan oluşturmuş olduğun dünyanın klasörüne gir. İçinde "datapacks" diye bir klasör varsa yüklediğin datapacki oraya kopyala yapıştır yok ise "datapacks" ismiyle sen oluştur ve yüklediğin datapacki oraya aktar.

Üstteki arkadaşlara bakma dostum mod olmadan gayet mümkün. İnternette "TreeCapitator 1.20.1 datapack" diye arat sürüm kısmını kafana göre ayarlarsın hangi sürümde oynayacaksan. İndirince ZIP halinde ise dosyaya çıkart. %appdata% >.Minecraft > saves kısmına gel datapacki yükleyeceğin çoktan oluşturmuş olduğun dünyanın klasörüne gir. İçinde "datapacks" diye bir klasör varsa yüklediğin datapacki oraya kopyala yapıştır yok ise "datapacks" ismiyle sen oluştur ve yüklediğin datapacki oraya aktar.

Mod kurup hem madenlere hem de odunlara tek atmak var iken neden datapack indiriyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı