Minecraft Java sürümüne iki farklı versiyona sahip Forge+OptiFine nasıl yüklenir?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Bazı modlar 1.20.1 Forge'de varken bazı indirmediğim ama indirmek istediğim modlar ise 1.18.2 Forge sürüm için uyumlu. Bende olmadı 2 farklı sürümü de indireyim arada ona arada diğerine gireyim dedim. Fakat 1.20.1 Forge'yi otomatik indirdiğim gibi 1.18.2 Forge sürümünü de otomatik indirdim. Sonra ben yeni profil oluşturup 1.18.2 Forge'yi seçtiğim de "hata çıkışı: 1" gibi uyarı alıyorum ve "oyun çöktü" olarak tanımlıyor.

Bu arada tekrarlıyorum. Forge sürümü 1.20.1 için başka profil kullanıyorum 1.18.2 için başka profil kullanacağım. Yani aynı profilde 2 farklı Forge sürümü kullanmak gibi amacım yok. Yanlış anlaşılmayayım

yani 2 forge sürümü açtığında bir tanesi çöküyor mu ?

yani 2 forge sürümü açtığında bir tanesi çöküyor mu ?
Hocam, şöyle oluyordu. 1.18.2 Forge'yi diğer Forge sürümü gibi otomatik kuruyordum ve 1.18.2 yani en son kurduğum Forge'de de çöküyor diğer Forge sürümlerinde de çökme yaşanıyordu. Ama ben sorunu nasıl olduysa bir kaç denemeden sonra halledebildim gibi

TL auncher yükle forgeoptifine var tıklıyosun kuruyosun (kurulumu sadece kura tıklamak) ve oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…