E eobard thawne 0 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 232 17 Ağustos 2022 #1 Çok kararsız kaldım parasını hak eder mi acaba?
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 17 Ağustos 2022 #2 Hocam onun yerine Game Pass alın oyun sizde kalır ve 80 tane daha oyun kurabilirsiniz alanınız varsa.
Hocam onun yerine Game Pass alın oyun sizde kalır ve 80 tane daha oyun kurabilirsiniz alanınız varsa.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #3 Bence alınır. Ama ben Game Pass almanızı tavsiye ederim. Aylık 30 TL.
mstvvo Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #4 Hocam 30 TL'ye Game Pass alınca 30 gün sonrada kullanılıyor mu oyunlar? WaxyLocket dedi: Hocam onun yerine Game Pass alın oyun sizde kalır ve 80 tane daha oyun kurabilirsiniz alanınız varsa. Genişletmek için tıkla...
Hocam 30 TL'ye Game Pass alınca 30 gün sonrada kullanılıyor mu oyunlar? WaxyLocket dedi: Hocam onun yerine Game Pass alın oyun sizde kalır ve 80 tane daha oyun kurabilirsiniz alanınız varsa. Genişletmek için tıkla...
Atomix0 Attopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 mstvvo dedi: Hocam 30 TL'ye Game Pass alınca 30 gün sonrada kullanılıyor mu oyunlar? Genişletmek için tıkla... Abim boşver sen şunları. GTA V alacağım desen yine gamepass al der bunlar. 200 tl ye gayet de iyi alınır. Şuan kim bilir kaç tl dir.
mstvvo dedi: Hocam 30 TL'ye Game Pass alınca 30 gün sonrada kullanılıyor mu oyunlar? Genişletmek için tıkla... Abim boşver sen şunları. GTA V alacağım desen yine gamepass al der bunlar. 200 tl ye gayet de iyi alınır. Şuan kim bilir kaç tl dir.
mstvvo Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #6 Atomix0 dedi: Abim boş ver sen şunları. GTA V alacağım desen yine Game Pass al der bunlar. 200 TL'ye gayet de iyi alınır. Şu ankim bilir kaç TLdir. Genişletmek için tıkla... Bir forumda görmüştüm Game Pass alınca %30 indirim oluyormuş o hala devam ediyor mu?
Atomix0 dedi: Abim boş ver sen şunları. GTA V alacağım desen yine Game Pass al der bunlar. 200 TL'ye gayet de iyi alınır. Şu ankim bilir kaç TLdir. Genişletmek için tıkla... Bir forumda görmüştüm Game Pass alınca %30 indirim oluyormuş o hala devam ediyor mu?
Atomix0 Attopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #7 mstvvo dedi: Bir forumda görmüştüm Game Pass alınca %30 indirim oluyormuş o hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Yıllık alınca belki indirim olabilir. İnternet sitesinden baktım ama bulamadım. İsterseniz gamepass sitesinden araştırın
mstvvo dedi: Bir forumda görmüştüm Game Pass alınca %30 indirim oluyormuş o hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Yıllık alınca belki indirim olabilir. İnternet sitesinden baktım ama bulamadım. İsterseniz gamepass sitesinden araştırın
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.883 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #8 eobard thawne 0 dedi: Çok kararsız kaldım parasını hak eder mi acaba? Genişletmek için tıkla... Alınır.
eobard thawne 0 dedi: Çok kararsız kaldım parasını hak eder mi acaba? Genişletmek için tıkla... Alınır.