byshdws Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 14 27 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Minecraft Java ve Bedrock aldım ama Legends de geldi neden acaba? Legends'i de oynuyorum bir sorun yok.
Arkadaşlar Minecraft Java ve Bedrock aldım ama Legends de geldi neden acaba? Legends'i de oynuyorum bir sorun yok.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 byshdws dedi: Arkadaşlar Minecraft Java ve Bedrock aldım ama Legends de geldi neden acaba? Legends'i de oynuyorum bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
byshdws dedi: Arkadaşlar Minecraft Java ve Bedrock aldım ama Legends de geldi neden acaba? Legends'i de oynuyorum bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
KS KS byshdws Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 14 27 Mayıs 2024 #3 Arkserhat dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bende dungeons vardı ben sadece minecraft aldım legends de geldi baya Artı 0 Eksi
Arkserhat dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bende dungeons vardı ben sadece minecraft aldım legends de geldi baya
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #4 byshdws dedi: Bende dungeons vardı ben sadece minecraft aldım legends de geldi baya Genişletmek için tıkla... Ss atar mısın? Merak ettim. Artı 0 Eksi
byshdws dedi: Bende dungeons vardı ben sadece minecraft aldım legends de geldi baya Genişletmek için tıkla... Ss atar mısın? Merak ettim.
KS KS byshdws Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 14 27 Mayıs 2024 #5 Arkserhat dedi: Ss atar mısın? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Neyin ssini atacağım anlamadım ama atıyorum yani herhangi bir satın alım yapmadım Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-27 171900.png 2,1 MB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
Arkserhat dedi: Ss atar mısın? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Neyin ssini atacağım anlamadım ama atıyorum yani herhangi bir satın alım yapmadım
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #6 byshdws dedi: Neyin ssini atacağım anlamadım ama atıyorum yani herhangi bir satın alım yapmadım Genişletmek için tıkla... Hangi paketi aldın tam olarak bu geldi? Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC ürününü satın al | Xbox bunu mu aldın da geldi. Artı 0 Eksi
byshdws dedi: Neyin ssini atacağım anlamadım ama atıyorum yani herhangi bir satın alım yapmadım Genişletmek için tıkla... Hangi paketi aldın tam olarak bu geldi? Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC ürününü satın al | Xbox bunu mu aldın da geldi.
KS KS byshdws Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 14 27 Mayıs 2024 #7 Arkserhat dedi: Hangi paketi aldın tam olarak bu geldi? Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC ürününü satın al | Xbox bunu mu aldın da geldi. Genişletmek için tıkla... Evet bunu aldım Artı 0 Eksi
Arkserhat dedi: Hangi paketi aldın tam olarak bu geldi? Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC ürününü satın al | Xbox bunu mu aldın da geldi. Genişletmek için tıkla... Evet bunu aldım
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #8 byshdws dedi: Evet bunu aldım Genişletmek için tıkla... Çok ilginç hocam. Çok şanslısın. Artı 0 Eksi
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 27 Mayıs 2024 #9 Game Pass almadınız değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS byshdws Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 14 27 Mayıs 2024 #10 Hayır, Almadım zEnlefy dedi: Game Pass almadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi