Plainexe Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Sorum yukarıdaki gibi Bedrock'ın Survival'ı daha çok sarıyor gibi fakat PvP'de ve mod kısmında Java zaten ezer geçer sizce hangisi? Survival'da vs.
Sorum yukarıdaki gibi Bedrock'ın Survival'ı daha çok sarıyor gibi fakat PvP'de ve mod kısmında Java zaten ezer geçer sizce hangisi? Survival'da vs.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.612 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 Plainexe dedi: Sorum yukarıdaki gibi Bedrock'ın Survival'ı daha çok sarıyor gibi fakat PvP'de ve mod kısmında Java zaten ezer geçer sizce hangisi? Survival'da vs. Genişletmek için tıkla... Java daha keyifli geliyor.
Plainexe dedi: Sorum yukarıdaki gibi Bedrock'ın Survival'ı daha çok sarıyor gibi fakat PvP'de ve mod kısmında Java zaten ezer geçer sizce hangisi? Survival'da vs. Genişletmek için tıkla... Java daha keyifli geliyor.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 24 Ağustos 2024 #3 Plainexe dedi: Sorum yukarıdaki gibi Bedrock'ın Survival'ı daha çok sarıyor gibi fakat PvP'de ve mod kısmında Java zaten ezer geçer sizce hangisi? Survival'da vs. Genişletmek için tıkla... Java daha iyi bence.
Plainexe dedi: Sorum yukarıdaki gibi Bedrock'ın Survival'ı daha çok sarıyor gibi fakat PvP'de ve mod kısmında Java zaten ezer geçer sizce hangisi? Survival'da vs. Genişletmek için tıkla... Java daha iyi bence.
Plainexe Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 pidee dedi: Java daha keyifli geliyor. Genişletmek için tıkla... Bende Java'daki Survival dümyamda netherde lavda ölmüştüm oynayasım kaçtı dedim bir de Bedrock deneyeyim buraya sorayım dedim
pidee dedi: Java daha keyifli geliyor. Genişletmek için tıkla... Bende Java'daki Survival dümyamda netherde lavda ölmüştüm oynayasım kaçtı dedim bir de Bedrock deneyeyim buraya sorayım dedim
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 24 Ağustos 2024 #5 Plainexe dedi: Bende Java'daki Survival dümyamda netherde lavda ölmüştüm oynayasım kaçtı dedim bir de Bedrock deneyeyim buraya sorayım dedim Genişletmek için tıkla... Bende maden kazarken lava düşüp öldüm ve Minecraft'ı sildim. Olur öyle şeyler.
Plainexe dedi: Bende Java'daki Survival dümyamda netherde lavda ölmüştüm oynayasım kaçtı dedim bir de Bedrock deneyeyim buraya sorayım dedim Genişletmek için tıkla... Bende maden kazarken lava düşüp öldüm ve Minecraft'ı sildim. Olur öyle şeyler.