seroofpwd Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #41 FX 9590 dedi: Ne alaka? Celeron laptop ile ikisini de oynuyorum. Not: Java'ya mod yükleyince kasmalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Benim PC OptiFine ile kasıyor yakın zamanda yeni PC alacağım.
FX 9590 dedi: Ne alaka? Celeron laptop ile ikisini de oynuyorum. Not: Java'ya mod yükleyince kasmalar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Benim PC OptiFine ile kasıyor yakın zamanda yeni PC alacağım.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 15 Mayıs 2021 #42 seroofpwd dedi: Benim PC OptiFine ile kasıyor yakın zamanda yeni PC alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi modlar var?
seroofpwd dedi: Benim PC OptiFine ile kasıyor yakın zamanda yeni PC alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi modlar var?
HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #43 probutloser dedi: Konsol, PC veya mobil beraber oynanacaksa bedrock. Sadece PC ile oynanacaksa Java. Hem Java'da daha fazla mod var ama bedrockta RTX var. Genişletmek için tıkla... Kanka iyide: 1- RTX olsa Minecraft mı oynarım? 2- RTX yok seroofpwd dedi: Benim PC OptiFine ile kasıyor yakın zamanda yeni PC alacağım. Genişletmek için tıkla... Sodium daha iyi OptiFine 2 katı ama fabric ile çalışıyor.
probutloser dedi: Konsol, PC veya mobil beraber oynanacaksa bedrock. Sadece PC ile oynanacaksa Java. Hem Java'da daha fazla mod var ama bedrockta RTX var. Genişletmek için tıkla... Kanka iyide: 1- RTX olsa Minecraft mı oynarım? 2- RTX yok seroofpwd dedi: Benim PC OptiFine ile kasıyor yakın zamanda yeni PC alacağım. Genişletmek için tıkla... Sodium daha iyi OptiFine 2 katı ama fabric ile çalışıyor.
seroofpwd Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #44 FX 9590 dedi: Hocam hangi modlar var? Genişletmek için tıkla... Ben mod kurmuyorum. FX 9590 dedi: Hocam hangi modlar var? Genişletmek için tıkla... Benim PC bütün ayarlar kapalı halde kasıyor.
FX 9590 dedi: Hocam hangi modlar var? Genişletmek için tıkla... Ben mod kurmuyorum. FX 9590 dedi: Hocam hangi modlar var? Genişletmek için tıkla... Benim PC bütün ayarlar kapalı halde kasıyor.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 15 Mayıs 2021 #45 seroofpwd dedi: Ben mod kurmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft ekran kartını fazla yemiyor,işlemci kaynaklı olmalı.
seroofpwd dedi: Ben mod kurmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft ekran kartını fazla yemiyor,işlemci kaynaklı olmalı.
HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #46 Bayanlar baylar ablam klavye alalım diye yalvarıyor
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 15 Mayıs 2021 #47 probutloser dedi: Konsol, PC veya mobil beraber oynanacaksa bedrock. Sadece PC ile oynanacaksa Java. Hem Java'da daha fazla mod var ama bedrockta RTX var. Genişletmek için tıkla... Hocam RTX olsa CyberPunk oynardım. HarunEnTeR dedi: Bayanlar baylar ablam klavye alalım diye yalvarıyor Genişletmek için tıkla... Klavye ne alaka bilader? (Sadece ablan içinse çakma bir şey al geç )
probutloser dedi: Konsol, PC veya mobil beraber oynanacaksa bedrock. Sadece PC ile oynanacaksa Java. Hem Java'da daha fazla mod var ama bedrockta RTX var. Genişletmek için tıkla... Hocam RTX olsa CyberPunk oynardım. HarunEnTeR dedi: Bayanlar baylar ablam klavye alalım diye yalvarıyor Genişletmek için tıkla... Klavye ne alaka bilader? (Sadece ablan içinse çakma bir şey al geç )
HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #48 Arkadaşlar Java dediniz size güvenip Java alıyorum bismillah.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 15 Mayıs 2021 #49 HarunEnTeR dedi: Arkadaşlar Java dediniz size güvenip Java alıyorum bismillah. Genişletmek için tıkla... PC iyiyse mod yükle .
HarunEnTeR dedi: Arkadaşlar Java dediniz size güvenip Java alıyorum bismillah. Genişletmek için tıkla... PC iyiyse mod yükle .
HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #50 FX 9590 dedi: PC iyiyse mod yükle . Genişletmek için tıkla... Ayn yükleyeceğim. Ayrıca fikrini paylaşan herkese teşekkür ederim...
FX 9590 dedi: PC iyiyse mod yükle . Genişletmek için tıkla... Ayn yükleyeceğim. Ayrıca fikrini paylaşan herkese teşekkür ederim...