Çözüldü Minecraft Java'da PvP'de Bedrock'taki gibi sürekli tıklamalı yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
1.8.9 sürümünü dene, 1.9'dan sonra combat Update ile bu hale geldi oyun.
1.8.9 sürümünü dene, 1.9'dan sonra combat Update ile bu hale geldi oyun.

Çözüm
@F4T1H @Ben Carville Çözüm olarak işaretliyorum fakat işime yaramadı açıkçası. Neden diye sorarsanız, sürüm çok eski olduğundan Egg Wars oynanmıyormuş. Egg Wars için kuracaktım. Optifine'da kurulmadı ayriyeten.
eggwars zaten eskiden 1.8 pvp'si ile oynanıyordu, hypixel gibi serverlarda oynuyorsanız hepsi normal pvp'ye geçti. Ancak hala cr, sonoyuncu gibi serverlarda 1.8.9 ile oynanıyor diye biliyorum.

eggwars zaten eskiden 1.8 pvp'si ile oynanıyordu, hypixel gibi serverlarda oynuyorsanız hepsi normal pvp'ye geçti. Ancak hala cr, sonoyuncu gibi serverlarda 1.8.9 ile oynanıyor diye biliyorum.
Cubecraft'tan oynuyorum. Egg Wars bir tek Cubecraft'ta yok mu zaten? Olsa da bir şey fark etmiyor aslında, yine yavaş vurmalı dövüş sistemi var.

Cubecraft'tan oynuyorum. Egg Wars bir tek Cubecraft'ta yok mu zaten? Olsa da bir şey fark etmiyor aslında, yine yavaş vurmalı dövüş sistemi var.
Hayır. Neredeyse tüm bu tür minecraft serverlarında var ancak çoğu ölü durumda yani kimse oynamıyor. Tabii ki 1.8 pvpli tek server cubecraft değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı