Minecraft kafa nasıl alınır?

Wufy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ben oyundaki tüm kafaları elde ettim ancak gamemodede bir oyuncu kafası görmüştüm onu nasıl elde edeceğim YouTube'da vs aratsamda bir bilgi edinemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

2021-08-03_15.21.33.png

Birçok insan Minecraft'ta oyuncuların kafalarını nasıl elde edeceği sorusunu önemsiyor, çünkü aynı kafalar dekorun bir parçası olarak hizmet edebilir veya tam anlamıyla başka bir karakterin başını kendi başınıza giymek istediniz. Biraz garip geliyor, ancak bu özellik mevcut. Kafalar ayrıca çeşitli modlarda çeşitli amaçlar için gizli şeyler oluşturmak için kullanılır. Düşmanı öldürürken kafanızı (çok düşük bir şansla) alabilirsiniz

Yukarıdaki siteye girin. Bir oyuncu ismi yazın, profiline girin. Aşağıda kafa alma komutları olması gerek. Onları kopyalayıp oyun içinde girin.

(Yanlış anlamış olabilirim kusuruma bakmayın.)
Aynen. Ancak internet bağlantısı olmalı yoksa steve kafası veriyor.

Arkadaşlar selam ben oyundaki tüm kafaları elde ettim ancak gamemodede bir oyuncu kafası görmüştüm onu nasıl elde edeceğim YouTube'da vs aratsamda bir bilgi edinemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 1126866
Kafalar İçin Komutlar Ve Bir Komut Bloğu Lazım Hileler Açıksa Yaparsın Ama Survivalda Yapamazsın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı