BurakCanDG Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #1 Orijinal Minecraft nasıl kaldırılır kalıntısız?
ChaX Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 15 16 Ağustos 2021 #2 BurakCanDG dedi: Orijinal Minecraft nasıl kaldırılır kalıntısız? Genişletmek için tıkla... revo uninstaller yükle loglarına kadar siliyor
BurakCanDG dedi: Orijinal Minecraft nasıl kaldırılır kalıntısız? Genişletmek için tıkla... revo uninstaller yükle loglarına kadar siliyor
sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #3 ChaX dedi: revo uninstaller yükle loglarına kadar siliyor Genişletmek için tıkla... Merhaba merakımdan soruyorum kalıntısız kaldırınca bilgisayarda ne işimize yarıyor ki?
ChaX dedi: revo uninstaller yükle loglarına kadar siliyor Genişletmek için tıkla... Merhaba merakımdan soruyorum kalıntısız kaldırınca bilgisayarda ne işimize yarıyor ki?
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.282 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #4 Bulk Crap Uninstaller - Remove large amounts of unwanted applications Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller, BCU) is a free, open source program manager. It excels at removing large amounts of applications with minimal user input. www.bcuninstaller.com Bu yazılımı öneririm.
Bulk Crap Uninstaller - Remove large amounts of unwanted applications Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller, BCU) is a free, open source program manager. It excels at removing large amounts of applications with minimal user input. www.bcuninstaller.com Bu yazılımı öneririm.
ChaX Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 15 18 Ağustos 2021 #5 sqeax dedi: Merhaba merakımdan soruyorum kalıntısız kaldırınca bilgisayarda ne işimize yarıyor ki? Genişletmek için tıkla... Ekstra yer kaplamaması için.
sqeax dedi: Merhaba merakımdan soruyorum kalıntısız kaldırınca bilgisayarda ne işimize yarıyor ki? Genişletmek için tıkla... Ekstra yer kaplamaması için.