maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Minecraft'ta sunucumumda gizli bir yere komut bloğu saklamıştım yer altına. Sunucu düzdü zaten. Belirli bir sınırdaydı. Onunun kordiantını unuttum ve specator da bulamıyorum. Dünyadaki tüm komut bloklarını nasıl kırabilirim?
Merhaba, Minecraft'ta sunucumumda gizli bir yere komut bloğu saklamıştım yer altına. Sunucu düzdü zaten. Belirli bir sınırdaydı. Onunun kordiantını unuttum ve specator da bulamıyorum. Dünyadaki tüm komut bloklarını nasıl kırabilirim?
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Mayıs 2021 #11 EmirhanKod dedi: Bölgeyi aklında canlandır. Küp şeklinde olarak. Şimdi sağ üstün koordinatları yazacaksın bir sol alttın kordiantını yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Ppeki ben size en üstüne ve en son un koordinatlarını evrsem siz oluşturabilir misiniz komutu oyuna yeni başladımda bu konuda berabtım. Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Bölgeyi aklında canlandır. Küp şeklinde olarak. Şimdi sağ üstün koordinatları yazacaksın bir sol alttın kordiantını yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Ppeki ben size en üstüne ve en son un koordinatlarını evrsem siz oluşturabilir misiniz komutu oyuna yeni başladımda bu konuda berabtım.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 7 Mayıs 2021 #12 maraushi dedi: Peki ben size en üstüne ve en son un koordinatlarını versem siz oluşturabilir misiniz komutu? Oyuna yeni başladım da bu konuda berbatım. Genişletmek için tıkla... Verin siz. Ama yedeği de alın ki sonradan başınız yanmasın. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Peki ben size en üstüne ve en son un koordinatlarını versem siz oluşturabilir misiniz komutu? Oyuna yeni başladım da bu konuda berbatım. Genişletmek için tıkla... Verin siz. Ama yedeği de alın ki sonradan başınız yanmasın.
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Mayıs 2021 #13 feahleinda_ dedi: Verin siz. Ama yedeği de alın ki sonradan başınız yanmasın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: Verin siz. Ama yedeği de alın ki sonradan başınız yanmasın. Genişletmek için tıkla...
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 7 Mayıs 2021 #14 maraushi dedi: Eki Görüntüle 1011894 Genişletmek için tıkla... /fill 446 4 -69 305 4 -109 air replace command_block Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da bu. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Eki Görüntüle 1011894 Genişletmek için tıkla... /fill 446 4 -69 305 4 -109 air replace command_block Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da bu.
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Mayıs 2021 #15 feahleinda_ dedi: /Fill 446 4 -69 305 4 -109 Air replace command_block. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hiçbir blok bulunamadı hatası veriyor? Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: /Fill 446 4 -69 305 4 -109 Air replace command_block. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hiçbir blok bulunamadı hatası veriyor?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 7 Mayıs 2021 #16 maraushi dedi: Teşekkürler. Hiçbir blok bulunamadı hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Bu ise o alanın içerisinde değildir command_block. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Teşekkürler. Hiçbir blok bulunamadı hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Bu ise o alanın içerisinde değildir command_block.
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Mayıs 2021 #17 feahleinda_ dedi: Eki Görüntüle 1011904 Bu ise o alanın içerisinde değildir command_block. Genişletmek için tıkla... Hmm ben size karenin en başının ve en sonun koordiantını verdim, sağı ve soluda vermeli miyim? Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: Eki Görüntüle 1011904 Bu ise o alanın içerisinde değildir command_block. Genişletmek için tıkla... Hmm ben size karenin en başının ve en sonun koordiantını verdim, sağı ve soluda vermeli miyim?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 7 Mayıs 2021 #18 maraushi dedi: *Hmm* ben size karenin en başının ve en sonun koordiantını verdim, sağı ve soluda vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi birbirine en uzak köşeleri vermelisiniz. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: *Hmm* ben size karenin en başının ve en sonun koordiantını verdim, sağı ve soluda vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi birbirine en uzak köşeleri vermelisiniz.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.354 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #19 EmirhanKod dedi: 2 yolun var. 1.yol world edit plugini yükleyip 'set' komutu ile tüm blokları değiştirmek. 2.yol ise X-ray modu, uygulama veya doku paketini yükleyin. Gerekli ayarları yapıp açın. Komut bloğunu görmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... "//Set" komutuyla seçili alandaki tüm blokları kırar. Büyük bir alanı seçip "//replace command_block Air" komutu lazım. Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: 2 yolun var. 1.yol world edit plugini yükleyip 'set' komutu ile tüm blokları değiştirmek. 2.yol ise X-ray modu, uygulama veya doku paketini yükleyin. Gerekli ayarları yapıp açın. Komut bloğunu görmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... "//Set" komutuyla seçili alandaki tüm blokları kırar. Büyük bir alanı seçip "//replace command_block Air" komutu lazım.
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Mayıs 2021 #20 SHER-LOCKED dedi: "//Set" komutuyla seçili alandaki tüm blokları kırar. Büyük bir alanı seçip "//replace command_block Air" komutu lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi komut olduğunu unuttum o yüzden direkt "set" komutu ile yapmasını söyledim. Anladığım kadarıyla alan aşırı büyük değilmiş. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: "//Set" komutuyla seçili alandaki tüm blokları kırar. Büyük bir alanı seçip "//replace command_block Air" komutu lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi komut olduğunu unuttum o yüzden direkt "set" komutu ile yapmasını söyledim. Anladığım kadarıyla alan aşırı büyük değilmiş.