maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Minecraft'ta sunucumumda gizli bir yere komut bloğu saklamıştım yer altına. Sunucu düzdü zaten. Belirli bir sınırdaydı. Onunun kordiantını unuttum ve specator da bulamıyorum. Dünyadaki tüm komut bloklarını nasıl kırabilirim?
Merhaba, Minecraft'ta sunucumumda gizli bir yere komut bloğu saklamıştım yer altına. Sunucu düzdü zaten. Belirli bir sınırdaydı. Onunun kordiantını unuttum ve specator da bulamıyorum. Dünyadaki tüm komut bloklarını nasıl kırabilirim?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 7 Mayıs 2021 #21 EmirhanKod dedi: Hangi komut olduğunu unuttum o yüzden direkt "set" komutu ile yapmasını söyledim. Anladığım kadarıyla alan aşırı büyük değilmiş. Genişletmek için tıkla... 141x40xY bir küp aslında gayet büyük eğer yükseklik fazlaysa. Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Hangi komut olduğunu unuttum o yüzden direkt "set" komutu ile yapmasını söyledim. Anladığım kadarıyla alan aşırı büyük değilmiş. Genişletmek için tıkla... 141x40xY bir küp aslında gayet büyük eğer yükseklik fazlaysa.
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Mayıs 2021 #22 feahleinda_ dedi: 141x40xY bir küp aslında gayet büyük eğer yükseklik fazlaysa. Genişletmek için tıkla... Düz dünya ayarlara dokunmadıysa 3 blok yüksekliğinde. 16.920 çok büyük denmez. Çalıştığım serverlarda ortalama /warp lapis, 50.000 bloktu. Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: 141x40xY bir küp aslında gayet büyük eğer yükseklik fazlaysa. Genişletmek için tıkla... Düz dünya ayarlara dokunmadıysa 3 blok yüksekliğinde. 16.920 çok büyük denmez. Çalıştığım serverlarda ortalama /warp lapis, 50.000 bloktu.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 7 Mayıs 2021 #23 EmirhanKod dedi: Düz dünya ayarlara dokunmadıysa 3 blok yüksekliğinde. 16.920 çok büyük denmez. Çalıştığım serverlarda ortalama /warp lapis, 50.000 bloktu. Genişletmek için tıkla... Blockregen ile istasyonlar yapmıştım ben de hiç uğraşmıyorduk Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Düz dünya ayarlara dokunmadıysa 3 blok yüksekliğinde. 16.920 çok büyük denmez. Çalıştığım serverlarda ortalama /warp lapis, 50.000 bloktu. Genişletmek için tıkla... Blockregen ile istasyonlar yapmıştım ben de hiç uğraşmıyorduk
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Mayıs 2021 #24 feahleinda_ dedi: Blockregen ile istasyonlar yapmıştım ben de hiç uğraşmıyorduk Genişletmek için tıkla... Ben 6-7 yıl önce işlettiğim için o zaman pluginler taş-devri ile aynıydı. Her şeyi manuel elimizle yapıyorduk biraz da komut bloğu ile. Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: Blockregen ile istasyonlar yapmıştım ben de hiç uğraşmıyorduk Genişletmek için tıkla... Ben 6-7 yıl önce işlettiğim için o zaman pluginler taş-devri ile aynıydı. Her şeyi manuel elimizle yapıyorduk biraz da komut bloğu ile.
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Mayıs 2021 #25 EmirhanKod dedi: Hangi komut olduğunu unuttum o yüzden direkt "set" komutu ile yapmasını söyledim. Anladığım kadarıyla alan aşırı büyük değilmiş. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Hangi komut olduğunu unuttum o yüzden direkt "set" komutu ile yapmasını söyledim. Anladığım kadarıyla alan aşırı büyük değilmiş. Genişletmek için tıkla...