yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Eylül 2022 #1 Ayarlamaya çalıştım ama olmadı. Nasıl düzeltirim?
Çözüm yeeet 19 Eylül 2022 Klavyeyle alakası yok hocam. Temas etmiyorum ve kendi kendine klavyeden de basmıyor hocam denedim. Kısayol tuşlarım bozukmuş. O yüzden garip bir şekilde F2'ye atanmış ve sıklıkla basıyormuş.
Klavyeyle alakası yok hocam. Temas etmiyorum ve kendi kendine klavyeden de basmıyor hocam denedim. Kısayol tuşlarım bozukmuş. O yüzden garip bir şekilde F2'ye atanmış ve sıklıkla basıyormuş.
Dyinwish Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #2 iYiqit_Winner dedi: Ayarlamaya çalıştım ama olmadı. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... F2'ye basarsan ekran görüntüsü alır. Yanlışlıkla basmış olabilirsin. Artı 0 Eksi
iYiqit_Winner dedi: Ayarlamaya çalıştım ama olmadı. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... F2'ye basarsan ekran görüntüsü alır. Yanlışlıkla basmış olabilirsin.
Keremkunduk Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #3 Eğer kendin basmadığına kesin olarak eminsen Minecraft'ta klavyeyi çıkarıp AFK kalmayı dene eğer hiçbir şey olmuyorsa klavyeyle alakalıdır. Artı 0 Eksi
Eğer kendin basmadığına kesin olarak eminsen Minecraft'ta klavyeyi çıkarıp AFK kalmayı dene eğer hiçbir şey olmuyorsa klavyeyle alakalıdır.
KS KS yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Eylül 2022 #4 Klavyeyle alakası yok hocam. Temas etmiyorum ve kendi kendine klavyeden de basmıyor hocam denedim. Kısayol tuşlarım bozukmuş. O yüzden garip bir şekilde F2'ye atanmış ve sıklıkla basıyormuş. Son düzenleme: 22 Kasım 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Klavyeyle alakası yok hocam. Temas etmiyorum ve kendi kendine klavyeden de basmıyor hocam denedim. Kısayol tuşlarım bozukmuş. O yüzden garip bir şekilde F2'ye atanmış ve sıklıkla basıyormuş.