Minecraft kit PvP sunucusu önerisi

HacıKedi

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft'ta 6-7 ay önce girdiğim bir sunucu vardı. Kit PvP vardı ve kitinizi alıp aşağıya atlıyordunuz. O sunucunun adını ve IP'sini kaybettim. Şimdi yeni bir kit PvP sunucusu arıyorum.
Arkadaşımda Premium hesap yok. O nedenle Premium olmadan girilebilen sunucuları önerirseniz sevinirim.

Tüm serverlerde öyle oluyor. Serverin dilini hatırlıyor musunzuz? İşe yarayabilir.

Türkçe, biraz daha bilgi vermem gerekir ise yeşil alan vardı belirli seviye üstü kişiler oraya giriyor ama vuramıyordu. Çok kalabalık değildi. Kit PvP harici oyun modları vardı. Standart seti 1 dakikada 1 kere alabiliyordunuz. Lapis vs. ile büyü masasından büyü basabiliyordunuz. NFC'ler ile çöp kutusu vs. yapılmıştı. @esyal21

Yapmadığını söyleyen de var, yapıyor diyen de var. Net bir kanıt yok hocam, yanlış bilgi vermeyelim. Yapmıyor veya yapıyor demiyorum, net bilgi yok.
Eskiden 150 FPS aldığım CraftRise'da bu haberlerden sonra 30 FPS almaya başladım. Ayrıca bir youtuberı o nedenle atmışlar demişti arkadaşım ama o olayı tam bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı