Elwaysed
Centipat
Daha fazla
Minecraft klasörünü daha hızlı olan SSD(b diski) ye almak istiyorum. Minecraft Launcher zaten b diskinde fakat %appdata% kısmındaki. Minecraft klasörü varsayılan disk de duruyor yani C diskinde. Minecraft klasörünü b diskindeki Minecraft klasörünün içine kopyaladım ve varsayılan diskdeki. Minecraft klasörünün görünmemesi için başına _ işaretini koydum. Şu anda oyun. Minecraft klasörünü görmüyor. ChatGPT'ye sorduğumda CMD'ye mklink /d "%appdata%\.Minecraft" "B:\Minecraft\.minecraft" bu kodu yazmamı söyledi.
Minecraft launcher'a girmeye çalıştığımda appdata klasöründe yeni bir .minecraft oluşturdu yani hala c deki dosyayı görüyor. B diskine ye nasıl alıcam?
Bu yöntem çalışıyor. B diskine .minecraft'ı aldım fakat C diskinde appdata kısmında .minecraftın kopyası duruyor sadece görsel olarak. İçindeki dosyalar C diskinde yer kaplamıyor ve B diskinde yaptığım değişiklikler otomatik olarak C diskinde de gözüküyor.
Minecraft launcher'a girmeye çalıştığımda appdata klasöründe yeni bir .minecraft oluşturdu yani hala c deki dosyayı görüyor. B diskine ye nasıl alıcam?
Bu yöntem çalışıyor. B diskine .minecraft'ı aldım fakat C diskinde appdata kısmında .minecraftın kopyası duruyor sadece görsel olarak. İçindeki dosyalar C diskinde yer kaplamıyor ve B diskinde yaptığım değişiklikler otomatik olarak C diskinde de gözüküyor.
Son düzenleme: