".minecraft" klasörü nasıl farklı diske alınır?

Elwaysed

Centipat
Daha fazla  
Minecraft klasörünü daha hızlı olan SSD(b diski) ye almak istiyorum. Minecraft Launcher zaten b diskinde fakat %appdata% kısmındaki. Minecraft klasörü varsayılan disk de duruyor yani C diskinde. Minecraft klasörünü b diskindeki Minecraft klasörünün içine kopyaladım ve varsayılan diskdeki. Minecraft klasörünün görünmemesi için başına _ işaretini koydum. Şu anda oyun. Minecraft klasörünü görmüyor. ChatGPT'ye sorduğumda CMD'ye mklink /d "%appdata%\.Minecraft" "B:\Minecraft\.minecraft" bu kodu yazmamı söyledi.

Minecraft launcher'a girmeye çalıştığımda appdata klasöründe yeni bir .minecraft oluşturdu yani hala c deki dosyayı görüyor. B diskine ye nasıl alıcam?

Bu yöntem çalışıyor. B diskine .minecraft'ı aldım fakat C diskinde appdata kısmında .minecraftın kopyası duruyor sadece görsel olarak. İçindeki dosyalar C diskinde yer kaplamıyor ve B diskinde yaptığım değişiklikler otomatik olarak C diskinde de gözüküyor.

Son düzenleme:
Tamam orijinal dosyayı al ve %appdata% ya aktar giriyormu diye bak birde minecraft dosyasının durduğu yerin görüntüsünü atabilirmisin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…