Sqyrox Decapat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1650ti Intel core i5 10. Nesil 8gb ram Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Merhaba bir site vardı, Minecraft seedimizi girdiğimizde yakın olan köy vb şeyleri gösteriyordu. O sitenin ismini bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba bir site vardı, Minecraft seedimizi girdiğimizde yakın olan köy vb şeyleri gösteriyordu. O sitenin ismini bilen varsa yazabilir mi?
Ege Canım Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 kodu var onun /Locate yaz orada biome bilmem ne bilmem ne çıkar. Ara village bulacaksın.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.333 Çözümler 23 15 Ocak 2023 #3 Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com
Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com
Ege Canım Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 itwasgooday dedi: Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Genişletmek için tıkla... bunu benim dediğim kod ile yapıyor diye biliyorum
itwasgooday dedi: Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Genişletmek için tıkla... bunu benim dediğim kod ile yapıyor diye biliyorum
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.388 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #5 ChunkBase aradiginiz site bu olmali sanirim.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 3 Çözümler 59 15 Ocak 2023 #6 Sqyrox dedi: Merhaba bir site vardı, Minecraft seedimizi girdiğimizde yakın olan köy vb şeyleri gösteriyordu. O sitenin ismini bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sitede kullanabilirsiniz ama "/locate village" bu kod ile daha hızlı ve daha az uğraştırıcı olur. Not: Hilelerin aktif olması lazım.
Sqyrox dedi: Merhaba bir site vardı, Minecraft seedimizi girdiğimizde yakın olan köy vb şeyleri gösteriyordu. O sitenin ismini bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sitede kullanabilirsiniz ama "/locate village" bu kod ile daha hızlı ve daha az uğraştırıcı olur. Not: Hilelerin aktif olması lazım.
LfueXemble Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 120 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GF65 RTX3060 Max-Q, Intel® Core™ i7-10750H, DDR4 16GB logitech G203 LIGHTSYNC, G213 PRODIGY, F710, Ext. 3D PRO Corsair VOID RGB Elite Wireless Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #7 Hileler aktif değilse hileli local sunucu başlatıp /locate ile köyü bulabilirsin. Çık gir atınca hileler tekrar kapanır.
Hileler aktif değilse hileli local sunucu başlatıp /locate ile köyü bulabilirsin. Çık gir atınca hileler tekrar kapanır.