Minecraft köylü ticareti için datapack nasıl yapılır?

Efems

Decapat
Daha fazla  
Köylülere bildiğiniz gibi nerf denilebilecek bir şey geldi. İşte ucuz satın alma kalktı, artık tak tak tak meslek değiştiremiyorsun vs. vs. Eskiden 1.16.5'te balık farmı kalktığı zaman bir datapack vardı. Onun mantığında köylülerin bu özelliklerini değiştirebileceğim bir datapacki nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takipteyim hocam.

Hocam datapack yerine plugin kullan : shopkeepers
Köylüyü full editliyorsun tam dediğin gibi değil ama dene görürsün yada videolarına bak

Hocam datapack yerine plugin kullan : shopkeepers
Köylüyü full editliyorsun tam dediğin gibi değil ama dene görürsün yada videolarına bak
Hayır hocam, tam dediğimden ziyade bu bambaşka bir şey.

Takipteyim hocam.
Bulabilirim umarım.

Bitirmek üzereyim test aşamasında @Oguzh4nn.

Hayır hocam, tam dediğimden ziyade bu bambaşka bir şey.

Bulabilirim umarım.

Bitirmek üzereyim test aşamasında @Oguzh4nn.
Az önce 1.30 saatlik emeğimi yanlışlıkla sildim .

Son düzenleme:
@Efems ya kaptan bu profil resmin ne alaka anlamadim cok mu seviyorsunuz o adami? Oha diyorum'da vardi biliyorum da, gercekten merak ettim.

@Efems ya kaptan bu profil resmin ne alaka anlamadim cok mu seviyorsunuz o adami? Oha diyorum'da vardi biliyorum da, gercekten merak ettim.
Yok öyle geçen yaz trend olmuştu öyle koyduk Okaner abiyi severiz orası ayrı.

Meslek değiştirme hızları tamamlandandı indirim test aşamasında.

Yok öyle geçen yaz trend olmuştu öyle koyduk Okaner abiyi severiz orası ayrı.

Meslek değiştirme hızları tamamlandandı indirim test aşamasında.
Arkadaşlar 3 başarısız deneme sonucu sadece meslek değişim hızını değiştirebiliyorsunuz.

5 zümrütlük büyü " onarım" büyüsü. Bir defa iyileştirme yaptım uzun zamandır MC oynamadığım için garip geldi bu normal mi? Bilenler yazabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…