S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #1 Şeker kamışı patates ve modlarla soğan sattığım köylüler oyun günüyle 10 gündür falan yenilenmiyor. Nedendir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
Şeker kamışı patates ve modlarla soğan sattığım köylüler oyun günüyle 10 gündür falan yenilenmiyor. Nedendir?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 21 Ocak 2022 #2 Yenilenmiyor derken? Eğer köylüyle ticaret yaparsanız seçenekleri kalıcı hale geliyor, eğer kastettiğiniz buysa. Artı 0 Eksi
Yenilenmiyor derken? Eğer köylüyle ticaret yaparsanız seçenekleri kalıcı hale geliyor, eğer kastettiğiniz buysa.
KS KS S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #3 Ellie Williams dedi: Yenilenmiyor derken? Eğer köylüyle ticaret yaparsanız seçenekleri kalıcı hale geliyor, eğer kastettiğiniz buysa. Genişletmek için tıkla... Ticaret yaptım usta mı en son level olmuş ama hala patates falan veremiyorum köylüye kapanmış. Ellie Williams dedi: Yenilenmiyor derken? Eğer köylüyle ticaret yaparsanız seçenekleri kalıcı hale geliyor, eğer kastettiğiniz buysa. Genişletmek için tıkla... Ticareti diyorum. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Yenilenmiyor derken? Eğer köylüyle ticaret yaparsanız seçenekleri kalıcı hale geliyor, eğer kastettiğiniz buysa. Genişletmek için tıkla... Ticaret yaptım usta mı en son level olmuş ama hala patates falan veremiyorum köylüye kapanmış. Ellie Williams dedi: Yenilenmiyor derken? Eğer köylüyle ticaret yaparsanız seçenekleri kalıcı hale geliyor, eğer kastettiğiniz buysa. Genişletmek için tıkla... Ticareti diyorum.
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.093 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #4 Silinen üye dedi: Ticaret yaptım usta mı en son level olmuş ama hala patates falan veremiyorum köylüye kapanmış. Ticareti diyorum. Genişletmek için tıkla... Yatağı var mı ve güvende mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ticaret yaptım usta mı en son level olmuş ama hala patates falan veremiyorum köylüye kapanmış. Ticareti diyorum. Genişletmek için tıkla... Yatağı var mı ve güvende mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 21 Ocak 2022 #5 Silinen üye dedi: Ticaret yaptım usta mı en son level olmuş ama hala patates falan veremiyorum köylüye kapanmış. Genişletmek için tıkla... Başka köylülerle ticaret yapmasını sağlarsan yenilenir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ticaret yaptım usta mı en son level olmuş ama hala patates falan veremiyorum köylüye kapanmış. Genişletmek için tıkla... Başka köylülerle ticaret yapmasını sağlarsan yenilenir.
KS KS S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #6 Solistrakya dedi: Yatağı var mı ve güvendemi Genişletmek için tıkla... 3-4 tanesini kulübe gibi bir yere koydum yatak yok. Artı 0 Eksi
Solistrakya dedi: Yatağı var mı ve güvendemi Genişletmek için tıkla... 3-4 tanesini kulübe gibi bir yere koydum yatak yok.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.176 Makaleler 3 Çözümler 61 21 Ocak 2022 #7 Silinen üye dedi: 3-4 tanesini kulübe gibi bir yere koydum yatak yok. Genişletmek için tıkla... Yatak ve ticaret bloğu lazım. Ticaret bloğu derken kütüphaneciye kürsü gibi. Yoksa yenilenmez. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: 3-4 tanesini kulübe gibi bir yere koydum yatak yok. Genişletmek için tıkla... Yatak ve ticaret bloğu lazım. Ticaret bloğu derken kütüphaneciye kürsü gibi. Yoksa yenilenmez.
KS KS S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #8 SiyahPassat dedi: Yatak ve ticaret bloğu lazım. Ticaret bloğu derken kütüphaneciye kürsü gibi. Yoksa yenilenmez. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Sağ olun oldu sadece 1 tanesi olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: Yatak ve ticaret bloğu lazım. Ticaret bloğu derken kütüphaneciye kürsü gibi. Yoksa yenilenmez. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Sağ olun oldu sadece 1 tanesi olmadı.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.176 Makaleler 3 Çözümler 61 21 Ocak 2022 #9 Silinen üye dedi: Deniyorum. Sağ olun oldu sadece 1 tanesi olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir problem vardır. Yatak erişilemez yerde olabilir, ticaret bloğu yoktur... Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Deniyorum. Sağ olun oldu sadece 1 tanesi olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir problem vardır. Yatak erişilemez yerde olabilir, ticaret bloğu yoktur...
KS KS S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #10 SiyahPassat dedi: Bir problem vardır. Yatak erişilemez yerde olabilir, ticaret bloğu yoktur... Genişletmek için tıkla... Yatakla ilgili değil herhalde 2 yatak var 4tanesi oldu. Artı -1 Eksi
SiyahPassat dedi: Bir problem vardır. Yatak erişilemez yerde olabilir, ticaret bloğu yoktur... Genişletmek için tıkla... Yatakla ilgili değil herhalde 2 yatak var 4tanesi oldu.