S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #1 Şeker kamışı patates ve modlarla soğan sattığım köylüler oyun günüyle 10 gündür falan yenilenmiyor. Nedendir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
Şeker kamışı patates ve modlarla soğan sattığım köylüler oyun günüyle 10 gündür falan yenilenmiyor. Nedendir?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.576 Makaleler 3 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #11 Silinen üye dedi: Yatakla ilgili değil herhalde 2 yatak var 4tanesi oldu. Genişletmek için tıkla... 1 yatağa ve 1 ticaret masasına 1 köylü düşüyor. Bölüşmüyorlar yani. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yatakla ilgili değil herhalde 2 yatak var 4tanesi oldu. Genişletmek için tıkla... 1 yatağa ve 1 ticaret masasına 1 köylü düşüyor. Bölüşmüyorlar yani.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 9 Ağustos 2023 #12 s7üü dedi: Ticaret yaptım usta mı en son level olmuş ama hala patates falan veremiyorum köylüye kapanmış. Ticareti diyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka yapacağın şey yatak koyup uyuman. Köylünün tezgahına gitmesi lazım yenilemesi için. Artı 0 Eksi
s7üü dedi: Ticaret yaptım usta mı en son level olmuş ama hala patates falan veremiyorum köylüye kapanmış. Ticareti diyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka yapacağın şey yatak koyup uyuman. Köylünün tezgahına gitmesi lazım yenilemesi için.