SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #31 Nieagerams dedi: Hocam kesin çözümü zaten verdik. Belirli bir alan ayırın ve etrafını çevirin köyün. Zaten normal oyunda da köylülerin köyün yakınından çok az ayrılıyor. Az bir alan ayırsanız yeter. Üşenmeyin, o kadar zor iş değil. Genişletmek için tıkla... Köylüler için her şeyi yaparım. Teşekkür ederim herkese.
Nieagerams dedi: Hocam kesin çözümü zaten verdik. Belirli bir alan ayırın ve etrafını çevirin köyün. Zaten normal oyunda da köylülerin köyün yakınından çok az ayrılıyor. Az bir alan ayırsanız yeter. Üşenmeyin, o kadar zor iş değil. Genişletmek için tıkla... Köylüler için her şeyi yaparım. Teşekkür ederim herkese.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #32 Hocam bildiğiniz üşenmeden topraktan 4 blok yüksekliğinde sur yapmıştım daha sonra (geliştikçe) daha böyle sağlam sur havası vermiştim.
Hocam bildiğiniz üşenmeden topraktan 4 blok yüksekliğinde sur yapmıştım daha sonra (geliştikçe) daha böyle sağlam sur havası vermiştim.