Minecraft köylüleri nasıl getirebiliriz?

IcyOxygenBrK

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Minecraft'ta köylüleri tekne ve vagon dışında nasıl getirebiliriz? Tekne ile aşırı zor oluyor vagon için ise zaten yeterli demir im yok köylüler demir farmı için gerekliydi zaten tavsiyeniz var mı?

Bunun biraz daha uğraştırıcı versiyonu ama yolu kısaltan durumu işe Nether Portalları. Köylüleri kement ile veya tekne ile bindirip hemen götürebilirsiniz.

2 tane köylüyü bir şekilde getirip çiftleştirebilirsiniz.

Nether mantıklıymış sağ olun.

Bunun biraz daha uğraştırıcı versiyonu ama yolu kısaltan durumu işe nether portalları. Köylüleri kement ile veya tekne ile bindirip hemen götürebilirsiniz.

Kanka Java da kayış ile getirmeye çalışınca köylü meslekli ve mesleksiz olsa da kafa sallıyor kayış bağlanmıyor nasıl başlayabilirim?

Son düzenleme:
Nether mantıklıymış sağ olun.

Kanka Java da kayış ile getirmeye çalışınca köylü meslekli ve mesleksiz olsa da kafa sallıyor kayış bağlanmıyor nasıl başlayabilirim?

Köylüleri hayvan gibi kayışlar getiremezsiniz. Onları bota oturtup portalın içerisine kadar götürmeniz ardından botu kırmanız lazım. Köylünün kafa sallamasının sebebi ise mesleğinin olmaması.

Hayır onu demek istemedim köylülere nasıl kayış bağlarız diye sormuştum ama sanırım olmuyormuş adal kayış bağladığı için sormuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…