Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #1 Merhaba ben Minecraft'ta komut bloğu aldım ve komut bloğu ile ev yapmak ıstıyorum fakat kodunu bulamadım. Kodunu bana atarsanız çok sevınırım.
Merhaba ben Minecraft'ta komut bloğu aldım ve komut bloğu ile ev yapmak ıstıyorum fakat kodunu bulamadım. Kodunu bana atarsanız çok sevınırım.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #2 Arsuda07 dedi: Merhaba ben Minecraft'ta komut bloğu aldım ve komut bloğu ile ev yapmak ıstıyorum fakat kodunu bulamadım. Kodunu bana atarsanız çok sevınırım. Genişletmek için tıkla... Türkçe yerine ingilizce aratın her araştırmak istediğiniz şeyi %80 daha fazla kaynak çıkıyor.
Arsuda07 dedi: Merhaba ben Minecraft'ta komut bloğu aldım ve komut bloğu ile ev yapmak ıstıyorum fakat kodunu bulamadım. Kodunu bana atarsanız çok sevınırım. Genişletmek için tıkla... Türkçe yerine ingilizce aratın her araştırmak istediğiniz şeyi %80 daha fazla kaynak çıkıyor.
7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #3 Fill komutu ile dümdüz, kötü, detaysız bir ev. Java sürümünde çoğu günümüzde çalışmayan komutlar... Sürprizbozan Laf aramızda Bedrock Edition'da hiç yok.
Fill komutu ile dümdüz, kötü, detaysız bir ev. Java sürümünde çoğu günümüzde çalışmayan komutlar... Sürprizbozan Laf aramızda Bedrock Edition'da hiç yok.