Minecraft konu tasarımı nasıl olmuş?

ImmortalMan0

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft için tasarladığım ilk konu tasarımı o yüzden eleştirirken biraz daha nazik olun :,) (Resimdeki sunucu mevcut değildir reklam yok sadece örnek bir çalışma.)

calisma1.png
calisma2.png

calisma4.png

Böyle bannerlar ucuz duruyor bence. Her sunucu böyle birbirinin aynısı.
Hocam minecraft sunucuları resmi yerler değil profesyonel landing page gibi yapmasını bilirim ama ne bileyim Minecraft konu tasarımları genelde böyle beğeniliyor.

Yapay zeka kalite hissi vermiyor haberiniz olsun
Evet yapay zeka henüz bu kadarını yapamıyor bunlar insanlar tarafından yapılan son çalışmalar maalesef...

Hocam minecraft sunucuları resmi yerler değil profesyonel landing page gibi yapmasını bilirim ama ne bileyim Minecraft konu tasarımları genelde böyle beğeniliyor.
Ciddi olsun demedim, tasarım dilini beğenmediğimi belirttim. Ucuz duruyor. Bir minecraft sunucu ilanı sitesine gir 50 tane bu şekilde banner var.

Hiç güleceğim yoktu JFKWPCLEĞCLEĞCÖEĞÇCİE
Hocam sherlock holmes tarzı dizi ve filmleri izlemeyi acilen azaltmanı öneririm, sana "O halde şahane yapay zeka bilginizle sizden ricam güzel bir prompt hazırlayıp aynısını veya benzerini yapıp buraya atın bizde bilgilenelim teşekkürler." dedim ve sen bir takım spot noktalar göstererek geri cevap mı yazıyorsun güldürme beni bir tane de sen yap ikna olacağım :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı