Hile için launcher yaptılar. Normalde eskiden premium veya korsan fark etmeksizin giriliyordu. Ve içinde modlar var. Sen singleplayer oyna diye yapılmamış bir launcher. Korsan olduğunu düşünmüyorum.
Hile için launcher yaptılar. Normalde eskiden premium veya korsan fark etmeksizin giriliyordu. Ve içinde modlar var. Sen singleplayer oyna diye yapılmamış bir launcher. Korsan olduğunu düşünmüyorum.
Oyunu oynamak için para vermen gerekiyor. Sen gidip oyunu ücretsiz bir şekilde oynamana yardımcı olan bir launcher kullanıyorsun. O zaman ben de Overwatch'da hile var diye korsan Overwatch yayınlayayım, nasıl olur?
Oyunu oynamak için para vermen gerekiyor. Sen gidip oyunu ücretsiz bir şekilde oynamana yardımcı olan bir launcher kullanıyorsun. O zaman ben de CS:GO'da hile var diye korsan CS:GO yayınlayayım, nasıl olur?
Forumda korsana destek verilmiyor zaten değil mi? Peki bu korsan olduğuna göre yapılan şey pek doğru olmuyor şeklinde gözükse de sadece kurallara uymaya çalışıyoruz. O konudaki dediğim şey için özür dilerim fakat kurallara uymamız gerek.
Oyunu oynamak için para vermen gerekiyor. Sen gidip oyunu ücretsiz bir şekilde oynamana yardımcı olan bir launcher kullanıyorsun. O zaman ben de CS:GO'da hile var diye korsan CS:GO yayınlayayım, nasıl olur?