Minecraft konularında korsan algısı

Az kaldı yakında "Korsan kullanan .... çocuğudur" diyeceksiniz yav. Büyütmesek?
Güzel kardeşim alakası yok. Bu forumda korsan oyun desteği olmadığından bizde korsan oyun sorunlarına çözüm aramıyoruz.

Hile için launcher yaptılar. Normalde eskiden premium veya korsan fark etmeksizin giriliyordu. Ve içinde modlar var. Sen singleplayer oyna diye yapılmamış bir launcher. Korsan olduğunu düşünmüyorum.
Oyunu oynamak için para vermen gerekiyor. Sen gidip oyunu ücretsiz bir şekilde oynamana yardımcı olan bir launcher kullanıyorsun. O zaman ben de Overwatch'da hile var diye korsan Overwatch yayınlayayım, nasıl olur?

Oyunu oynamak için para vermen gerekiyor. Sen gidip oyunu ücretsiz bir şekilde oynamana yardımcı olan bir launcher kullanıyorsun. O zaman ben de CS:GO'da hile var diye korsan CS:GO yayınlayayım, nasıl olur?
CSGO'nun bedava olması dışında dediğinizde bir sorun yok gibi

Hocam biraz karışık olmuş bu kısım. İzah edebilir misiniz?

Oyunu oynamak için para vermen gerekiyor. Sen gidip oyunu ücretsiz bir şekilde oynamana yardımcı olan bir launcher kullanıyorsun. O zaman ben de CS:GO'da hile var diye korsan CS:GO yayınlayayım, nasıl olur?
Minecraft hile koruması yok. CS:GO'nun ise var. Sonoyuncu da hileler arttığı için launcher yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…