Minecraft korku modu nasıl kodlanır?

just_people

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz üzere 1.16.5 için bir tane korku modu kodlamak istiyorum. Peki nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl kodlayacağımı hocam adal'ınki gibi bir mod kodlamak istiyorum kullanacağım uygulama IntelliJ IDEA.

Nasıl kodlayacağımı hocam adal'ınki gibi bir mod kodlamak istiyorum kullanacağım uygulama IntelliJ IDEA.

Hocam genel olarak önce bir mod seçim kendinize o mod üzerinden kodların nasıl yapıldığını inceleyin eğer hiç bilmiyorsanız önce biraz Java öğrenmeniz lazım.

Hocam genel olarak önce bir mod seçim kendinize o mod üzerinden kodların nasıl yapıldığını inceleyin eğer hiç bilmiyorsanız önce biraz Java öğrenmeniz lazım.

Hocam şimdi kodlamaya az çok bilgim var ama nasıl başlayacağım onu öğrenip temeli atmam lazım benim merak ettiğimde bu ve bir şey daha merak ediyorum internette fala korku modları yapanların yaptkları açık kaynak kodları var mıdır varsa da nereden bulabilirim?

Var olan modları inceleyebilirsiniz GitHub'dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…