Minecraft korku modu önerisi

BADİ_1

Centipat
Makaleler
2
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Ben arkadaşımla birlikte Minecraft korku modları indirip, doğukan Adal'da olduğu gibi korku, gerilim, gizem vb. gibi oyun oynamak istiyorum. Sürüm 1.20.1 Java, Forge. Eğer mod öneriniz varsa modların linkini atarsanız sevinirim. Ayrıca modları kurduğum zaman oyunun çökmemesi ve FPS sorunları olmaması için ne yapmalıyım veya hangi modları indirmeliyim? Dediğim gibi arkadaşımla birlikte oynayabileceğim korku modları olacak. Cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Ben arkadaşımla birlikte Minecraft korku modları indirip, doğukan Adal'da olduğu gibi korku, gerilim, gizem vb. gibi oyun oynamak istiyorum. Sürüm 1.20.1 Java, Forge. Eğer mod öneriniz varsa modların linkini atarsanız sevinirim. Ayrıca modları kurduğum zaman oyunun çökmemesi ve FPS sorunları olmaması için ne yapmalıyım veya hangi modları indirmeliyim? Dediğim gibi arkadaşımla birlikte oynayabileceğim korku modları olacak. Cevap verirseniz sevinirim.

Tek bir mod sıkıcı olabilir, onun yerine mod pack bakabilirsin veya kendin eklemeler yaparak mod packini yaratabilirsin. 1.20.1 uyumlu "fear nightfall: Remains of chaos" isimli mod packini önerebilirim. Arkadaşlarınla oynamak sana kalmış, her modu arkadaşlarınla oynayabilirsin.

FPS için ise sodium gibi modlar kullanabilirsin, ayarlanabilir olduklarından dilediğin gibi ayar yapabilirsin veya optimizasyon mod packlarını kullanıp üstüne korku modunu uyarlayabilirsin (eğer böyle yaparsan modlar çakışabilirsin tavsiye etmem)

fear nightfall: Remains of chaos:​

Tek bir mod sıkıcı olabilir, onun yerine mod pack bakabilirsin veya kendin eklemeler yaparak mod packini yaratabilirsin. 1.20.1 uyumlu "fear nightfall: Remains of chaos" isimli mod packini önerebilirim. Arkadaşlarınla oynamak sana kalmış, her modu arkadaşlarınla oynayabilirsin.

FPS için ise sodium gibi modlar kullanabilirsin, ayarlanabilir olduklarından dilediğin gibi ayar yapabilirsin veya optimizasyon mod packlarını kullanıp üstüne korku modunu uyarlayabilirsin (eğer böyle yaparsan modlar çakışabilirsin tavsiye etmem)

fear nightfall: Remains of chaos:​

Tamam yardımınız için teşekkür ederim. Bu arada Kendi modpack'imi nasıl yapabilirim acaba yeni yeni öğreniyorum da.

Tamam yardımınız için teşekkür ederim. Bu arada kendi Modpack'imi nasıl yapabilirim acaba yeni yeni öğreniyorum da.

Curse Forge veya modrinth ile kolayca mod paketi yapabilirsin, Fabric vb. temel modları kurduktan sonra tek tıkla istediğin modu (Fabric sürümüne uygun olması şartıyla) indirebilirsin.

Ben modrinth kullanıyorum ve arayüzü aşırı kolay, kendi sitesinden de insanların yapmış olduğu diğer mod paketlerine ulaşabilir ve dilediğin gibi kullanabilirsin. (uygulaması için premium istiyorlar diye biliyorum.)

Sesli anlatım yapıyor olsaydım bunu kolayca anlatabilirdim fakat yazarak pek de anlatamıyorum.
YouTube üzerinden kolayca öğrenebilirsin, hem daha detaylı anlattıkları için kolayca yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı