Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Nisan 2024 #1 Normal yürürken koşmaya başlayınca görüntünün biraz esnemesi lazım ama olmayınca koşup koşmadığımı anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Normal yürürken koşmaya başlayınca görüntünün biraz esnemesi lazım ama olmayınca koşup koşmadığımı anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Arda_Tasdemir 8 Nisan 2024 OptiFine açık olması lazım ayarlardan değişken bakış acısı gibi bir şeyin kapalı olmuş olması lazım onu açabilirsiniz.
OptiFine açık olması lazım ayarlardan değişken bakış acısı gibi bir şeyin kapalı olmuş olması lazım onu açabilirsiniz.
Rabbani Catesby Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 297 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Jynaris dedi: Normal yürürken koşmaya başlayınca görüntünün biraz esnemesi lazım ama olmayınca koşup koşmadığımı anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir textur pack kullanıyor musun? Artı 0 Eksi
Jynaris dedi: Normal yürürken koşmaya başlayınca görüntünün biraz esnemesi lazım ama olmayınca koşup koşmadığımı anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir textur pack kullanıyor musun?
Arda_Tasdemir Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 OptiFine açık olması lazım ayarlardan değişken bakış acısı gibi bir şeyin kapalı olmuş olması lazım onu açabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
OptiFine açık olması lazım ayarlardan değişken bakış acısı gibi bir şeyin kapalı olmuş olması lazım onu açabilirsiniz.
Hexa Force Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 2.389 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17 Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 8 Nisan 2024 #4 Ayarlar > Video Ayarları > Sarsılma şeklinde olması lazım. Açarsanız koşu yaptığınızda el ve ekran animasyonu açılıyor. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Video Ayarları > Sarsılma şeklinde olması lazım. Açarsanız koşu yaptığınızda el ve ekran animasyonu açılıyor.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 8 Nisan 2024 #5 Ayarlardan FOV oynanış şekli ile değiştirilebilir seçeneğini açın. Artı 0 Eksi
Lejant Hectopat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 2.892 Makaleler 1 Çözümler 66 Yer Vasternorrlands Lan, Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri * Anakart: MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC mATX * İşlemci: Ryzen 5 1600 AF Altı Çekirdek 3.20 GHz * Ekran Kartı: XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation RX-57XT82LD6 256 Bit GDDR6 8 GB VRAM * Ram: Geil Evo Spear (2x8 GB) 3200 MHz CL16 GASB416GB3200C16BDC DDR4 * Soğutucu: Dark Freezer X90 DKCCX90 Kule Tipi * Güç Kaynağı: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W * SSD: Kodak Sata3 SSD 512GB 550MB/s - 510MB/s * Kasa: Vento VG07F Cinsiyet Erkek Meslek Mechanical Engineering 8 Nisan 2024 #6 Jynaris dedi: Normal yürürken koşmaya başlayınca görüntünün biraz esnemesi lazım ama olmayınca koşup koşmadığımı anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Erişilebilirlerde ayarı var. FOV effects olması lazım. Artı 0 Eksi
Jynaris dedi: Normal yürürken koşmaya başlayınca görüntünün biraz esnemesi lazım ama olmayınca koşup koşmadığımı anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Erişilebilirlerde ayarı var. FOV effects olması lazım.
KS KS Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Nisan 2024 #7 Rabbani Catesby dedi: Herhangi bir textur pack kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece optifine var. Hexa Force dedi: Ayarlar > Video Ayarları > Sarsılma şeklinde olması lazım. Açarsanız koşu yaptığınızda el ve ekran animasyonu açılıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dediğim o değil. Lejant dedi: Erişilebilirlerde ayarı var. FOV effects olması lazım. Genişletmek için tıkla... Biraz etkisi oldu ancak hala istediğim gibi değil. Jynaris dedi: Hayır sadece OptiFine var. Yok hocam dediğim o değil. Biraz etkisi oldu ancak hala istediğim gibi değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3. saniyede başlıyor. Onu kasdediyorum. Arda_Tasdemir dedi: OptiFine açık olması lazım ayarlardan değişken bakış acısı gibi bir şeyin kapalı olmuş olması lazım onu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dinamik Bakış Açısı ayarını açarak sorunu çözdüm. OptiFine var ise; Seçenekler\Görüntü Ayarları\Sağ taraftan 6. ayar. Son düzenleme: 8 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Rabbani Catesby dedi: Herhangi bir textur pack kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece optifine var. Hexa Force dedi: Ayarlar > Video Ayarları > Sarsılma şeklinde olması lazım. Açarsanız koşu yaptığınızda el ve ekran animasyonu açılıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dediğim o değil. Lejant dedi: Erişilebilirlerde ayarı var. FOV effects olması lazım. Genişletmek için tıkla... Biraz etkisi oldu ancak hala istediğim gibi değil. Jynaris dedi: Hayır sadece OptiFine var. Yok hocam dediğim o değil. Biraz etkisi oldu ancak hala istediğim gibi değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3. saniyede başlıyor. Onu kasdediyorum. Arda_Tasdemir dedi: OptiFine açık olması lazım ayarlardan değişken bakış acısı gibi bir şeyin kapalı olmuş olması lazım onu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dinamik Bakış Açısı ayarını açarak sorunu çözdüm. OptiFine var ise; Seçenekler\Görüntü Ayarları\Sağ taraftan 6. ayar.
Y yunusemre5445 Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 TI AMD RYZEN 5 7500F 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2025 #8 Ar kadaşlar bende şöyle bir Arayüz var ben bu koşma efektini nasıl kaptcam Artı 0 Eksi
KS KS Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Haziran 2025 #9 yunusemre5445 dedi: Ar kadaşlar bende şöyle bir Arayüz var ben bu koşma efektini nasıl kaptcamEki Görüntüle 2516999 Genişletmek için tıkla... Soldaki menüden görüntüleme ve ekstralar kısmına bir göz gezdirin. Artı 0 Eksi
yunusemre5445 dedi: Ar kadaşlar bende şöyle bir Arayüz var ben bu koşma efektini nasıl kaptcamEki Görüntüle 2516999 Genişletmek için tıkla... Soldaki menüden görüntüleme ve ekstralar kısmına bir göz gezdirin.