BİLGİSAYAMAZ Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Arkadaşlarımla beraber oynadığım bir sunucuda zaten yeterince kurdum yokmuş gibi kurtlarımı çifleştiriyorlar. Doğan yavrular da otomatik olarak benim oluyor. Öldürmeye de kıyamıyorum. Kısırlaştırma gibi bir mod var mı?
Arkadaşlarımla beraber oynadığım bir sunucuda zaten yeterince kurdum yokmuş gibi kurtlarımı çifleştiriyorlar. Doğan yavrular da otomatik olarak benim oluyor. Öldürmeye de kıyamıyorum. Kısırlaştırma gibi bir mod var mı?
Wicker10 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 BİLGİSAYAMAZ dedi: Öldürmeye de kıyamıyorum. Kısırlaştırma gibi bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Troll konu mu?
BİLGİSAYAMAZ dedi: Öldürmeye de kıyamıyorum. Kısırlaştırma gibi bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Troll konu mu?
7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 14 Kasım 2023 #3 Wicker10 dedi: Troll konu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle şeyler oluyor. Bir ara 200 kurtumuz olmuştu ben sağolayım.
Wicker10 dedi: Troll konu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle şeyler oluyor. Bir ara 200 kurtumuz olmuştu ben sağolayım.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #4 Öldürmeye neden kıyamıyorsun? Diyelim kısırlaştırma modu kurdunuz. Bu sefer de ineklere lazım olmayacak mı o?
Öldürmeye neden kıyamıyorsun? Diyelim kısırlaştırma modu kurdunuz. Bu sefer de ineklere lazım olmayacak mı o?
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 14 Kasım 2023 #5 Kim çiftleştiriyor kardeşim kurtlarını dalga mı geçiyorsun? Ayrıca öldür gitsin oyun bu ne olacak?
salih2009 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Çözümler 6 14 Kasım 2023 #6 Öldürmeye kıyamıyorsan çok uzak chunklara yerin altına gömebilirsin
BİLGİSAYAMAZ Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #7 Wicker10 dedi: Troll konu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır neden troll olsun? iUgur dedi: Öldürmeye neden kıyamıyorsun? Diyelim kısırlaştırma modu kurdunuz. Bu sefer de ineklere lazım olmayacak mı o? Genişletmek için tıkla... Belki sadece kurtlara özel böyle bir mod vardır diye sordum. 569801 dedi: Kim çiftleştiriyor kardeşim kurtlarını dalga mı geçiyorsun? Ayrıca öldür gitsin oyun bu ne olacak? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım çiftleştiriyor. Neden dalga geçeyim? Oyun bile olsa yapamıyorum.
Wicker10 dedi: Troll konu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır neden troll olsun? iUgur dedi: Öldürmeye neden kıyamıyorsun? Diyelim kısırlaştırma modu kurdunuz. Bu sefer de ineklere lazım olmayacak mı o? Genişletmek için tıkla... Belki sadece kurtlara özel böyle bir mod vardır diye sordum. 569801 dedi: Kim çiftleştiriyor kardeşim kurtlarını dalga mı geçiyorsun? Ayrıca öldür gitsin oyun bu ne olacak? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım çiftleştiriyor. Neden dalga geçeyim? Oyun bile olsa yapamıyorum.