F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.492 Çözümler 68 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 19 Haziran 2023 #1 Merhaba, Minecraft kuramıyorum. Debian tabanlı Kubuntu kullanıyorum, siteden indirip kurmaya çalıştığımda alttaki hatayı alıyorum. Eski kurulu sürümü de silemiyorum.
Merhaba, Minecraft kuramıyorum. Debian tabanlı Kubuntu kullanıyorum, siteden indirip kurmaya çalıştığımda alttaki hatayı alıyorum. Eski kurulu sürümü de silemiyorum.
Çözüm EgeN7 19 Haziran 2023 Minecraft.deb'in olduğu klasörde F4'e basıp dpkg -i Minecraft.deb yazmayı denediniz mi? Olmazsa sudo dpkg -i Minecraft.deb deneyin. Uygulamalı video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Minecraft.deb'in olduğu klasörde F4'e basıp dpkg -i Minecraft.deb yazmayı denediniz mi? Olmazsa sudo dpkg -i Minecraft.deb deneyin. Uygulamalı video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 19 Haziran 2023 #2 Minecraft.deb'in olduğu klasörde F4'e basıp dpkg -i Minecraft.deb yazmayı denediniz mi? Olmazsa sudo dpkg -i Minecraft.deb deneyin. Uygulamalı video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Minecraft.deb'in olduğu klasörde F4'e basıp dpkg -i Minecraft.deb yazmayı denediniz mi? Olmazsa sudo dpkg -i Minecraft.deb deneyin. Uygulamalı video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.492 Çözümler 68 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 20 Haziran 2023 #3 EgeN7 dedi: Minecraft. Deb'in olduğu klasörde F4'e basıp dpkg -i Minecraft.deb yazmayı denediniz mi? Olmazsa sudo dpkg -i Minecraft.deb deneyin. Uygulamalı video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, biraz yeniyim ondan komutları pek bilmiyorum. Artı 0 Eksi
EgeN7 dedi: Minecraft. Deb'in olduğu klasörde F4'e basıp dpkg -i Minecraft.deb yazmayı denediniz mi? Olmazsa sudo dpkg -i Minecraft.deb deneyin. Uygulamalı video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, biraz yeniyim ondan komutları pek bilmiyorum.