Çözüldü Minecraft labymod versiyon seçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HarunEnTeR

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi Minecraft için labymod indiriyorum iniyor ama versiyon kısmına gelmiyor.

notlar: Oyun orijinaldir, ve bakan Moderatör başlığı değiştirip yanlış yazmış :D

EDİT:

Minecraft labymod özellikleri:
sürüm 1.8.9
forge.vanilla ikiside olmuyor
minecraft launcher seçili zaten orjinal

Son düzenleme:
Çözüm
Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı.

Mooded tikli ve zaten .minecraft versions klasöründe de gözükmüyor.
Ama deneyeceğim sağ olun.

Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı.

Acaba indirdiyseniz bana %appdata% romaing .minecraft versions klasöründen versiyonu gönderebilir misiniz?
Çözdüm, bu linkten indirince problem olmuyor: https://dl.labymod.net/latest/install/LabyMod3_Installer.exe
Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi Minecraft için labymod indiriyorum iniyor ama versiyon kısmına gelmiyor.

notlar: Oyun orijinaldir, ve bakan Moderatör başlığı değiştirip yanlış yazmış :D

Son düzenleme:

Mooded tikli ve zaten .minecraft versions klasöründe de gözükmüyor.
Ama deneyeceğim sağ olun.

Acaba indirdiyseniz bana %appdata% romaing .minecraft versions klasöründen versiyonu gönderebilir misiniz?
Çözdüm, bu linkten indirince problem olmuyor: https://dl.labymod.net/latest/install/LabyMod3_Installer.exe

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı