HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi Minecraft için labymod indiriyorum iniyor ama versiyon kısmına gelmiyor. notlar: Oyun orijinaldir, ve bakan Moderatör başlığı değiştirip yanlış yazmış EDİT: Minecraft labymod özellikleri: sürüm 1.8.9 forge.vanilla ikiside olmuyor minecraft launcher seçili zaten orjinal Son düzenleme: 25 Mayıs 2021
Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi Minecraft için labymod indiriyorum iniyor ama versiyon kısmına gelmiyor. notlar: Oyun orijinaldir, ve bakan Moderatör başlığı değiştirip yanlış yazmış EDİT: Minecraft labymod özellikleri: sürüm 1.8.9 forge.vanilla ikiside olmuyor minecraft launcher seçili zaten orjinal
Çözüm HarunEnTeR 25 Mayıs 2021 Playizm dedi: Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı. Genişletmek için tıkla... Mooded tikli ve zaten .minecraft versions klasöründe de gözükmüyor. Ama deneyeceğim sağ olun. Playizm dedi: Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı. Genişletmek için tıkla... Acaba indirdiyseniz bana %appdata% romaing .minecraft versions klasöründen versiyonu gönderebilir misiniz? Çözdüm, bu linkten indirince problem olmuyor: https://dl.labymod.net/latest/install/LabyMod3_Installer.exe
Playizm dedi: Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı. Genişletmek için tıkla... Mooded tikli ve zaten .minecraft versions klasöründe de gözükmüyor. Ama deneyeceğim sağ olun. Playizm dedi: Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı. Genişletmek için tıkla... Acaba indirdiyseniz bana %appdata% romaing .minecraft versions klasöründen versiyonu gönderebilir misiniz? Çözdüm, bu linkten indirince problem olmuyor: https://dl.labymod.net/latest/install/LabyMod3_Installer.exe
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 25 Mayıs 2021 #2 HarunEnTeR dedi: Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi Minecraft için labymod indiriyorum iniyor ama versiyon kısmına gelmiyor. notlar: Oyun orijinaldir, ve bakan Moderatör başlığı değiştirip yanlış yazmış Genişletmek için tıkla... Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı. Son düzenleme: 25 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
HarunEnTeR dedi: Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi Minecraft için labymod indiriyorum iniyor ama versiyon kısmına gelmiyor. notlar: Oyun orijinaldir, ve bakan Moderatör başlığı değiştirip yanlış yazmış Genişletmek için tıkla... Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı.
KS KS HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 Playizm dedi: Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı. Genişletmek için tıkla... Mooded tikli ve zaten .minecraft versions klasöründe de gözükmüyor. Ama deneyeceğim sağ olun. Playizm dedi: Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı. Genişletmek için tıkla... Acaba indirdiyseniz bana %appdata% romaing .minecraft versions klasöründen versiyonu gönderebilir misiniz? Çözdüm, bu linkten indirince problem olmuyor: https://dl.labymod.net/latest/install/LabyMod3_Installer.exe Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Playizm dedi: Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı. Genişletmek için tıkla... Mooded tikli ve zaten .minecraft versions klasöründe de gözükmüyor. Ama deneyeceğim sağ olun. Playizm dedi: Yüklemeler kısmına gelin orada "modded" var o tiki aktif değilse aktifleştirin daha sonra yeni kurulum tuşuna basın sürüm kısmında labymod olmalı. Genişletmek için tıkla... Acaba indirdiyseniz bana %appdata% romaing .minecraft versions klasöründen versiyonu gönderebilir misiniz? Çözdüm, bu linkten indirince problem olmuyor: https://dl.labymod.net/latest/install/LabyMod3_Installer.exe
macrocosm Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #4 aynı sorunu yaşıyorum hiçbir şekilde version kısmına gelmiyor nasıl çözebilirim Artı 0 Eksi