TRbaron Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 32 Yer Pendik, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #1 Minecraft'ta çok fazla lag var çünkü saniye başı oyundan atıyor time out diyerekten, league of legends gibi oyunlarda 60 ping sabit gmodda 10 ping almama rağmen minecraft oyundan atıyor ve lag var sorunun java'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2014
Minecraft'ta çok fazla lag var çünkü saniye başı oyundan atıyor time out diyerekten, league of legends gibi oyunlarda 60 ping sabit gmodda 10 ping almama rağmen minecraft oyundan atıyor ve lag var sorunun java'dan kaynaklandığını düşünüyorum.
M mustafacelebi Ziyaretçi 26 Ekim 2014 #2 Minecraft serverinize kaç gb ram verdiniz ve plugin yüklediyseniz hangileri ?
TRbaron Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 32 Yer Pendik, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #3 Efendim server değil direk minecraft PC'nin 2 gb rami var 1 gb'ını direk minecrafta veriyorum ve yine lag var. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2014
Efendim server değil direk minecraft PC'nin 2 gb rami var 1 gb'ını direk minecrafta veriyorum ve yine lag var.