Minecraft "lan error connection timed out: No further information" hatası

Yer
İzmir, Ataşehir
Daha fazla  
Arkadaşım laptopuyla evime geldi beraber Minecraft oynamak istiyoruz. Ben tek kişilikten bir dünya açıp landa paylaş yaptım arkadaşım çok oyunculudan girmeye çalışıyor. Benim dünya gözüküyor sunucuya katıla basıyor çok uzun bir süre katılınıyor diyor ve sonda bu hata çıkıyor?
Nedeni nedir?

Sürüm 1.19 diğer sürümlerde de denedik olmuyor.
Ayrıca firewall üzerinden izin verdim.

Arkadaşım laptopuyla evime geldi beraber Minecraft oynamak istiyoruz. Ben tek kişilikten bir dünya açıp landa paylaş yaptım arkadaşım çok oyunculudan girmeye çalışıyor. Benim dünya gözüküyor sunucuya katıla basıyor çok uzun bir süre katılınıyor diyor ve sonda bu hata çıkıyor?
Nedeni nedir?

Sürüm 1.19 diğer sürümlerde de denedik olmuyor.
Ayrıca firewall üzerinden izin verdim.
Güvenlik duvarını, virüs programını geçici olarak devre dışı bırakın, tekrar girmeyi deneyin.

Olmazsa java yüklü değilse yükleyin, yüklüyse kurulum'dan repair diyerek onarın.

Ayrıca tavsiyem, Minecraft'ın LAN sorunlu çalıştığından dolayı ya bir server kurmanız(yine LAN oluyor, sadece server oluşturup oraya katılıyorsunuz). Uğraşmayayım diyorsanız hâlâ çalışıyor mu bilmiyorum ama,
128.0.0.1
localhost
CMD üzerinden iPv4 adresi (ipconfig yazarak ulaşılabiliyor)
IP adresi
bu IP'leri girerek LAN olarak paylaşıp diğer bilgisayardan girmeyi deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı