Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Bugün kendime indirimden Minecraft Dungeons aldım ve siteden Minecraft Launcher indirdim fakat açılmıyor, 3 ila 4 dakika bekledim hala Creeper ekranında kalıyor, bunu nasıl çözebilirim? Not: Bilgisayarım eski bir laptop. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
Bugün kendime indirimden Minecraft Dungeons aldım ve siteden Minecraft Launcher indirdim fakat açılmıyor, 3 ila 4 dakika bekledim hala Creeper ekranında kalıyor, bunu nasıl çözebilirim? Not: Bilgisayarım eski bir laptop.
Los Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim koçu 27 Kasım 2024 #2 Launcher'ı yönetici olarak başlatın ve ayarlardan çok CPU kullanımını etkinleştirin. Artı 0 Eksi
KS KS Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 Los dedi: Launcher'ı yönetici olarak başlatın ve ayarlardan çok CPU kullanımını etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim Los dedi: Launcher'ı yönetici olarak başlatın ve ayarlardan çok CPU kullanımını etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl daha fazla CPU veririm Son düzenleme: 27 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Los dedi: Launcher'ı yönetici olarak başlatın ve ayarlardan çok CPU kullanımını etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim Los dedi: Launcher'ı yönetici olarak başlatın ve ayarlardan çok CPU kullanımını etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl daha fazla CPU veririm
Los Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim koçu 27 Kasım 2024 #4 Tixky dedi: Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim Hocam nasıl daha fazla CPU veririm Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci marka modelini buraya yaz çünkü fazla yüklenirsek sorun çıkabilir bu sefer. Artı 0 Eksi
Tixky dedi: Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim Hocam nasıl daha fazla CPU veririm Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci marka modelini buraya yaz çünkü fazla yüklenirsek sorun çıkabilir bu sefer.
KS KS Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 Los dedi: Hocam işlemci marka modelini buraya yaz çünkü fazla yüklenirsek sorun çıkabilir bu sefer. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ki Artı 0 Eksi
Los dedi: Hocam işlemci marka modelini buraya yaz çünkü fazla yüklenirsek sorun çıkabilir bu sefer. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ki
Los Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim koçu 27 Kasım 2024 #6 Tixky dedi: Hocam bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Bu Bilgisayar'ın üzerine sağ tık yapıp özellikler deyin. Orada işlemci modelini göreceksiniz. Artı 0 Eksi
Tixky dedi: Hocam bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Bu Bilgisayar'ın üzerine sağ tık yapıp özellikler deyin. Orada işlemci modelini göreceksiniz.
KS KS Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #7 Los dedi: Bu Bilgisayar'ın üzerine sağ tık yapıp özellikler deyin. Orada işlemci modelini göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam halloldu Artı 0 Eksi
Los dedi: Bu Bilgisayar'ın üzerine sağ tık yapıp özellikler deyin. Orada işlemci modelini göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam halloldu