quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 777 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Mart 2025 #1 Minecraft Launcher ekranında oyna ya basıyorum tepki vermiyor. 2 dk bekleyip bir daha basıyorum gene tepki vermiyor. Neyse kapatıp açıyorum ama önüme oyundasınız gibi bir mesaj geliyor ve asla giremiyorum. 30 dk bekledim gine açılmadı. Çözüm var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Minecraft Launcher ekranında oyna ya basıyorum tepki vermiyor. 2 dk bekleyip bir daha basıyorum gene tepki vermiyor. Neyse kapatıp açıyorum ama önüme oyundasınız gibi bir mesaj geliyor ve asla giremiyorum. 30 dk bekledim gine açılmadı. Çözüm var mı?
qerryz Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 37 3 Mart 2025 #2 Görev Yöneticisi'den kapatmayı ya da bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Hangi Launcher'i kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Görev Yöneticisi'den kapatmayı ya da bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Hangi Launcher'i kullanıyorsunuz.
handcuffs Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 613 Çözümler 4 3 Mart 2025 #3 qerryz dedi: Görev Yöneticisi'den kapatmayı ya da bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Hangi Launcher'i kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Minecraft Launcher dediğine göre orijinal launcher olsa gerek. Artı 0 Eksi
qerryz dedi: Görev Yöneticisi'den kapatmayı ya da bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Hangi Launcher'i kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Minecraft Launcher dediğine göre orijinal launcher olsa gerek.