huseyk Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Minecraft Launcher'ı iki gündür deniyorum ama inmiyor. Ekte vermiş olduğum hatalara bakıp çözüm önerirseniz sevinirim. Dosya Ekleri resim_2023-03-05_164335818.png 90,2 KB · Görüntüleme: 224 resim_2023-03-05_164402070.png 166,3 KB · Görüntüleme: 186
Minecraft Launcher'ı iki gündür deniyorum ama inmiyor. Ekte vermiş olduğum hatalara bakıp çözüm önerirseniz sevinirim.
C canıko Picopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 183 Çözümler 1 5 Mart 2023 #2 huseyk dedi: Minecraft Launcher'ı iki gündür deniyorum ama inmiyor. Ekte vermiş olduğum hatalara bakıp çözüm önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Başlatma menüsüne git. Minecraft Launcher'e sağ tıkla. Daha fazla seçeneğini seç. Uygulama ayarları nı aç. Ayarlardan repair seçeneğini ya da sıfırla seçeneğini seç. Artı 0 Eksi
huseyk dedi: Minecraft Launcher'ı iki gündür deniyorum ama inmiyor. Ekte vermiş olduğum hatalara bakıp çözüm önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Başlatma menüsüne git. Minecraft Launcher'e sağ tıkla. Daha fazla seçeneğini seç. Uygulama ayarları nı aç. Ayarlardan repair seçeneğini ya da sıfırla seçeneğini seç.
KS KS huseyk Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 Hocam Launcher bende yüklü değil yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor. Artı 0 Eksi
C canıko Picopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 183 Çözümler 1 5 Mart 2023 #4 huseyk dedi: Hocam Launcher bende yüklü değil yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Çok pardon konuyu yanlış anlamışım. huseyk dedi: Hocam Launcher bende yüklü değil yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Kendi internet sitesinden yüklediyseniz Microsoft Store Microsoft Store'dan yuklediyseniz internet sitesinden yükleyin. Artı 0 Eksi
huseyk dedi: Hocam Launcher bende yüklü değil yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Çok pardon konuyu yanlış anlamışım. huseyk dedi: Hocam Launcher bende yüklü değil yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Kendi internet sitesinden yüklediyseniz Microsoft Store Microsoft Store'dan yuklediyseniz internet sitesinden yükleyin.
KS KS huseyk Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #5 İkisindende denedim hatta Xbox'dan da denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi