CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 23 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Game Pass üzerinden oyunu indirdim ve açtım ama hesap için kullanıcı adı isterken bu hatayı veriyor ne yapabilirim?
Arkadaşlar Game Pass üzerinden oyunu indirdim ve açtım ama hesap için kullanıcı adı isterken bu hatayı veriyor ne yapabilirim?
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 437 Makaleler 4 Çözümler 1 5 Mayıs 2022 #2 Bu hatayı çözenildin mi aynı hata bende de varda. Artı 0 Eksi
eyyupp Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 163 Yer Hatay Payas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektirk -Elektorink Meslek Lisesi 5 Mayıs 2022 #3 CypIosh dedi: Arkadaşlar Game Pass üzerinden oyunu indirdim ve açtım ama hesap için kullanıcı adı isterken bu hatayı veriyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeniden yüklemeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Arkadaşlar Game Pass üzerinden oyunu indirdim ve açtım ama hesap için kullanıcı adı isterken bu hatayı veriyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeniden yüklemeyi denedin mi?
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 437 Makaleler 4 Çözümler 1 5 Mayıs 2022 #4 eyyupp dedi: Yeniden yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Kaç farklı hesap ile denedim sorun çözülmedi. Artı 0 Eksi
eyyupp dedi: Yeniden yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Kaç farklı hesap ile denedim sorun çözülmedi.
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 5 Mayıs 2022 #5 Brs_16 dedi: Kaç farklı hesap ile denedim sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapayıp açtım xbax ıda ve yeniden başlattım düzeldi. Artı 0 Eksi
Brs_16 dedi: Kaç farklı hesap ile denedim sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapayıp açtım xbax ıda ve yeniden başlattım düzeldi.
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 437 Makaleler 4 Çözümler 1 5 Mayıs 2022 #6 CypIosh dedi: Oyunu kapayıp açtım xbax ıda ve yeniden başlattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende bir deneyeyim belki düzelir. CypIosh dedi: Oyunu kapayıp açtım xbax ıda ve yeniden başlattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Xbox'u nasıl yeniden başlattın? Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Oyunu kapayıp açtım xbax ıda ve yeniden başlattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende bir deneyeyim belki düzelir. CypIosh dedi: Oyunu kapayıp açtım xbax ıda ve yeniden başlattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Xbox'u nasıl yeniden başlattın?
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 6 Mayıs 2022 #7 Brs_16 dedi: Bende bir deneyeyim belki düzelir. Xbox'u nasıl yeniden başlattın? Genişletmek için tıkla... Sağ altta uygulama var oradan sağ tık kapat yaptım ya da 2 farklı hesabınız var ise diğerini çıkartıp deneyin. Artı 0 Eksi
Brs_16 dedi: Bende bir deneyeyim belki düzelir. Xbox'u nasıl yeniden başlattın? Genişletmek için tıkla... Sağ altta uygulama var oradan sağ tık kapat yaptım ya da 2 farklı hesabınız var ise diğerini çıkartıp deneyin.
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 437 Makaleler 4 Çözümler 1 6 Mayıs 2022 #8 CypIosh dedi: Sağ altta uygulama var oradan sağ tık kapat yaptım ya da 2 farklı hesabınız var ise diğerini çıkartıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağol teşekkür ederim. Son düzenleme: 6 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Sağ altta uygulama var oradan sağ tık kapat yaptım ya da 2 farklı hesabınız var ise diğerini çıkartıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağol teşekkür ederim.
A adwadwadaw Zeptopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #9 CypIosh dedi: Sağ altta uygulama var oradan sağ tık kapat yaptım ya da 2 farklı hesabınız var ise diğerini çıkartıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben sağ altta bulamadım. Nasıl yeniden başlatacağım. Yardım eder misiniz? Çıldırmak üzereyim. Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Sağ altta uygulama var oradan sağ tık kapat yaptım ya da 2 farklı hesabınız var ise diğerini çıkartıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben sağ altta bulamadım. Nasıl yeniden başlatacağım. Yardım eder misiniz? Çıldırmak üzereyim.
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 30 Haziran 2022 #10 adwadwadaw dedi: Ben sağ altta bulamadım. Nasıl yeniden başlatacağım. Yardım eder misiniz? Çıldırmak üzereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ altta yukarı bakan bir işaret var ondan kapatın ya da Görev Yöneticisi'nden oyunu bulun kapatın. Artı 0 Eksi
adwadwadaw dedi: Ben sağ altta bulamadım. Nasıl yeniden başlatacağım. Yardım eder misiniz? Çıldırmak üzereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ altta yukarı bakan bir işaret var ondan kapatın ya da Görev Yöneticisi'nden oyunu bulun kapatın.