Çözüldü Minecraft Launcher çok yavaş indiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Birkaç yöntem denedim ama internetim hızlı olmasına rağmen hiçbir şekilde adam akıllı indirmiyor. 1.2 GB'ı 15 dakikada 1 MB indirerek indirmek istemiyorum.
Yaşamış olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
1690221584180.png

1690221591456.png

1690221616022.png

Çözüm
Microsoft değişik biraz bu konularda ben Ethernet kablosu bağlayıp çözüyordum.

Şu anda Ethernet kablosuyla indirme yapiyorum.

Su konudaki cozum ile ayni seyi yaptim ve duzeldi.

@Lioren sizde deneyebilirsiniz.
Birkaç yöntem denedim ama internetim hızlı olmasına rağmen hiçbir şekilde adamakıllı indirmiyor. 1.2 GB'ı 15 dakikada 1 MB indirerek indirmek istemiyorum.
Yaşamış olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 1875157
Eki Görüntüle 1875159
Eki Görüntüle 1875161

Şimdi Minecraft'ın Türkiye'de barındığı bir yer yok, bu yüzden kendi sunucusundan indiriyor. Sannırım Amerika'da olduğu için böyle yavaş iniyor. Türkiye olsaydı hızlı inerdi, veya yakın bir ülke.

Şimdi Minecraft'ın Türkiye'de barındığı bir yer yok, bu yüzden kendi sunucusundan indiriyor. Sannırım Amerika'da olduğu için böyle yavaş iniyor. Türkiye olsaydı hızlı inerdi, veya yakın bir ülke.

Sanmiyorum. Guru3D'den birkac Amerika kaynakli dosya indirdim. Onlar bile en az 400/500 Kbps hizla iniyordu. Burada anormal bir yavaslik var.

Microsoft Store ve Xbox uygulamasında kısacası bütün Microsoft'un App'lerinde aynı sorunu çekiyorum. Deli ediyor adamı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Store ve Xbox uygulamasında kısacası bütün Microsoft'un App'lerinde aynı sorunu çekiyorum. Deli ediyor adamı.

Microsoft Store'da bende yasamistim aynisini ama onlarda bunun kadar yavas değildi.

Xbox'tan da indirmeyi denedim, normalde hiç boyle olmamisti (Xbox'tan 15'e yakin oyun indirdim) nedense Xbox'ta da aşırı yavas indiriyor.

Microsoft değişik biraz bu konularda ben Ethernet kablosu bağlayıp çözüyordum.

Son düzenleme:
Çözüm

Çözmenize çok sevindim hocam, modem evin diğer odasında olduğundan bağlayamıyorum 🙁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı