E eren4242a Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Minecraft.net'den artık girebiliyorum. Fakat Launcher'dan girmeye çalışınca geçersiz e-posta adresi veya şifre diye bir hata veriyor. Siteden girebilmeme rağmen neden Launcher'dan giremiyorum? HWID ban atılmış olabilir mi?
Minecraft.net'den artık girebiliyorum. Fakat Launcher'dan girmeye çalışınca geçersiz e-posta adresi veya şifre diye bir hata veriyor. Siteden girebilmeme rağmen neden Launcher'dan giremiyorum? HWID ban atılmış olabilir mi?
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 11 Aralık 2020 #2 Arka arkaya çok fazla giriş yaptıysanız biraz beklemeniz gerekiyor. Bende de olmuştu, bir sonraki gün denediğimde girmişti. Artı 0 Eksi
Arka arkaya çok fazla giriş yaptıysanız biraz beklemeniz gerekiyor. Bende de olmuştu, bir sonraki gün denediğimde girmişti.
KS KS E eren4242a Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #3 Averasia dedi: Arka arkaya çok fazla giriş yaptıysanız biraz beklemeniz gerekiyor. Bende de olmuştu, bir sonraki gün denediğimde girmişti. Genişletmek için tıkla... Ben 1 gün değil 1 hafta bekledim olmuyor. Artı 0 Eksi
Averasia dedi: Arka arkaya çok fazla giriş yaptıysanız biraz beklemeniz gerekiyor. Bende de olmuştu, bir sonraki gün denediğimde girmişti. Genişletmek için tıkla... Ben 1 gün değil 1 hafta bekledim olmuyor.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 Hesabınızı nereden satın aldınız? Ben bedava 2 Premium aldım ilki bozuk çıktı öbürü hala çalışıyor. Bir de kaç TL'ye aldınız acaba? Artı 0 Eksi
Hesabınızı nereden satın aldınız? Ben bedava 2 Premium aldım ilki bozuk çıktı öbürü hala çalışıyor. Bir de kaç TL'ye aldınız acaba?
KS KS E eren4242a Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #5 Maotunq dedi: Hesabınızı nereden satın aldınız? Ben bedava 2 Premium aldım ilki bozuk çıktı öbürü hala çalışıyor. Bir de kaç TL'ye aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Orijinal. Minecraft.net den aldım siteden girilebiliyor Launcher'dan girilmiyor. Artı 0 Eksi
Maotunq dedi: Hesabınızı nereden satın aldınız? Ben bedava 2 Premium aldım ilki bozuk çıktı öbürü hala çalışıyor. Bir de kaç TL'ye aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Orijinal. Minecraft.net den aldım siteden girilebiliyor Launcher'dan girilmiyor.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 12 Aralık 2020 #6 eren4242a dedi: Orijinal. Minecraft.netden aldım siteden girilebiliyor Launcher'dan girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Mobil verinizi paylaşın bilgisayardan bağlanın bir de bu şekilde deneyin. Artı 0 Eksi
eren4242a dedi: Orijinal. Minecraft.netden aldım siteden girilebiliyor Launcher'dan girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Mobil verinizi paylaşın bilgisayardan bağlanın bir de bu şekilde deneyin.