Selam arkadaşlar, bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Minecraft'i de diğer kurduğum her oyun gibi kurdum. Ancak Minecraft'i kurduktan sonra Windows arama yerine "Minecraft Launcher" yazınca minecraft çıkmadı. Rica edersem kısayol oluşturmam için Minecraft Launcher'ın oyun dosyaları içindekini yerini söyleyebilir misiniz?
Selam arkadaşlar, bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Minecraft'i de diğer kurduğum her oyun gibi kurdum. Ancak Minecraft'i kurduktan sonra Windows arama yerine "Minecraft Launcher" yazınca Minecraft çıkmadı. Rica edersem kısayol oluşturmam için Minecraft Launcher'ın oyun dosyaları içindekini yerini söyleyebilir misiniz?
Merhaba, dostum eğer hatasız bir şekilde indirme yaptı ise Windows + r tuşu bas ve %appdata% yaz enter tıkla. Sonra. Minecraft git ve oraya bir bak orada olur büyük ihtimal.
Selam arkadaşlar, bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Minecraft'i de diğer kurduğum her oyun gibi kurdum. Ancak Minecraft'i kurduktan sonra Windows arama yerine "Minecraft Launcher" yazınca Minecraft çıkmadı. Rica edersem kısayol oluşturmam için Minecraft Launcher'ın oyun dosyaları içindekini yerini söyleyebilir misiniz?
Merhaba, dostum eğer hatasız bir şekilde indirme yaptı ise Windows + r tuşu bas ve %appdata% yaz enter tıkla. Sonra. Minecraft git ve oraya bir bak orada olur büyük ihtimal.
Kanka büyük ihtimal senin dediğin yer ama benim Minecraft'ım yanlış kurulmuş o yüzden bir daha kuracağım yine de sağ ol doğru indirmediğini fark ettim.
Şakamı yapıyorsunuz siz internet bağlantım yüzünden beklemek zorunda kaldım size yardım etmeye çalışıyoruz sizin gibi agresifler bence bu foruma alınmamalı.