itzYzu Zeptopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #1 Selam Minecraft Launcher açıyorum ama karşıma hesabınızı denetleyin hatası veriyor ne yapacağım?
JEDI_SimitUSTASI Hectopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 161 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #2 Önceki konularda bunu buldum. "Sorun çözüldü. Microsoft Store'dan Minecraft Launcher'ı indirdim." Artı 0 Eksi
AjanP Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 140 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #3 Başka bir konuda birisi Launcher'ı Microsoft Store'dan indirerek sorunu çözmüş. Sizde deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Başka bir konuda birisi Launcher'ı Microsoft Store'dan indirerek sorunu çözmüş. Sizde deneyebilirsiniz.
KS KS itzYzu Zeptopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #4 JEDI_SimitUSTASI dedi: Önceki konularda bunu buldum. "Sorun çözüldü. Microsoft Store'dan Minecraft Launcher'ı indirdim." Genişletmek için tıkla... tamamdır oldu Artı 0 Eksi
JEDI_SimitUSTASI dedi: Önceki konularda bunu buldum. "Sorun çözüldü. Microsoft Store'dan Minecraft Launcher'ı indirdim." Genişletmek için tıkla... tamamdır oldu