Minecraft Launcher " launcher.dll " hatası

kytrialol

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 620 / Intel T4500 / Intel GMA 4500M / 4 GB Ram
Arkadaşlar bugün Minecraft yükledim ve hiç sorun yaşamadan kurdum. Minecraft'ı açınca " launcher.dll " hatası alıyorum. Çözümü nedir?
Hata;

1665576801660.png

Java güncel.
Ekran kartı güncel.
Oyun orijinal.
Minecraft.net sitesi üzerinden yükledim.

Minecraftinstaller.msi dosyasını oyunu silmeden tekrar çalıştırıp aşamaları takip edin. Benzer sorunları o şekilde çözmüştüm. Eğer oyunu Microsoft Store üzerinden aldıysanız bu yöntem işe yaramayabilir.

Minecraftinstaller.msi dosyasını oyunu silmeden tekrar çalıştırıp aşamaları takip edin. Benzer sorunları o şekilde çözmüştüm. Eğer oyunu Microsoft Store üzerinden aldıysanız bu yöntem işe yaramayabilir.
minecraft.net üzerinden indirdim ve dediğinizi yaptım yine aynı hata verdi.

Oyunun konumundan launcher_log.txt dosyasını atabilir misiniz hocam? O dosyanın içinde hata ile ilgili ipucu olabilir.
Oyunun dosya konumunda Minecraft Launcher ve game klasörü var fakat game klasörü boş.

Oyun konumunda yedeklemek istediğiniz dünya vb. dosyaları yedekledikten sonra launcher.exe haricindeki diğer tüm dosyaları silip launcher.exe yi yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
Tam anlamadım appdata'daki .minecraft klasörünü siliptemi deniyim?

Tam anlamadım appdata'daki .minecraft klasörünü siliptemi deniyim?
.minecraft klasörünün C diskine olma ihtimali var mı hocam? Ayrıca .minecraft klasörünü değil klasörün içeriğini silin launcher.exe haricinde, varsa tabi. Yedeklemek istediğiniz kaynak paketleri, dünyalar vb. varsa yedeklemeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı