Minecraft Launcher oturum açılmadı hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 7

Emir babz

Centipat
Ben TLAUNCHER üzerinden Minecraft oynuyorum ve bazı serverlere giremiyorum şu hatayı veriyor. Oturum açılmadı hatası. Birkaç şey okudum bu konu hakkında ama t Launcher'den başka uygulamalardan konuşuyorlar. Lütfen tlauncher hakkında bir bilginiz varsa Online=false yapma hakkında Cube crafta giremiyorum. Ayrıca başka Minecraft launcherlerinde biliyorsanız indirmem için yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum crack ile online modu aktif sunuculara girmen im kan sız.
Açıklamak gerekirse senin kullandığın launcher dosyaları okuyup minecraft'ı açıyor. Mojang ile bir bağlantı kurmadığı için oyunun orijinal olmuyor.
Bahsettiğin CubeCraftGames sunucusu (5 yıldır oynuyorum) server dosyasında onlinemode kısmını true şeklinde bıraktığı için Mojang doğrulaması alan hesaplar sunucuya giriş yapıyor. Girmenin başka bir yolu var mı, Mojang üzerinden hesap almak.

Alacak gücün yoksa bile onlinemode kısmı boş yere eklenmedi Notch zamanında oyun konsolu alamadığı ve kötü bir dönem geçirdiği için parası olmayan kullanıcıyı düşünerek bu eklentiyi oyunun temeline yatırdı yani Crackli bir launcher ile sadece onlinemode'u false olan sunuculara girersin. İnternete minecraft top cracked servers yazarsan çok başarılı yabancı sunucular çıkıyor.
Ha 25 euro çok ben yinede girmek istiyorum dersen plati diye bir site var eskiden satılan mojang hesaplarını alıp saklamışlar şimdide 5 dolara satıyorlar. Evet site korsan oyun sitesi sayılır ama satılan o hesaplar mojang hesabı girip java versiyonuna çevirip kullanman gerek benim eski bir hesabım vardı anlaşmalı bir yerden 10 liraya almıştım baya gift card tarzında kodu girip hesabı açmıştım geçen onu hatırladım 2. hesap olarak cepte duruyor.

Son düzenleme:
Dostum TLauncher zaten sıkıntılı bir launcher. Ne Forge'u çalıştırıyor ne Optifine. Zaten Crack'li launcherlar pek güvenli değil en azından biraz para biriktir ve gidip orijinalini al sana tavsiyemdir. Ne sıkıntı çıkarır ne de serverlarda hata alırsın. İyi Forumlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…